Media Markt'ta Kayıp Ürün Ve İletişim Sorunları

15 Kasım 2024 00:03

Merhaba,

Media Markt online üzerinden 06.11.2024 tarihinde 235802927 sipariş numarası ile Delonghi Kahve makinesi satın aldım. 07.11.2024 tarihinde ürününüz kargoya verilmiştir mailini aldım. Sipariş takipten kargo hareketlerine bakarak ürünümün teslim edilmesini bekledim. Tam 10 gün geçmesine rağmen ürünüm teslim edilmedi. Media Markt müşteri hizmetlerine durumu yazdım. Bana 190823394315 kargo takip numarası ile Yurtiçi Kargo'dan takip edebileceğimi ilettiler. Koşarak Yurtiçi Kargo'ya gittik. Yurtiçi Kargo, kendilerine böyle bir ürün teslim edilmediğini, yanlış işlem yapıldığını, bu sebeple ellerine geçmeyen ürün için iade süreci başlattıklarını söylediler. Tekrar Media Markt müşteri hizmetlerine yazdım, cevap gelmeyince ertesi gün tekrar Yurtiçi Kargo'ya giderek durumu netleştirmek istedim. Kargo yetkilisi, kendilerinden takip numarası alınmasına rağmen ürünün kendilerine teslim edilmediğini söyledi. Media Markt uygulaması üzerinden destek birimine yazdım, bana ürünümün Yurtiçi Kargo ile değil başka bir lojistik firması ile gönderildiğini, işlemi hızlandıracağını söyledi. İkna olmadığım için akşam tekrar destek birimine yazdım. Bu sefer yetkili, bana tekrar yukarıdaki takip numarasını göndererek Yurtiçi Kargo'ya başvurmam gerektiğini söyledi. Müşteri ile dalga geçmek bu olsa gerek. Ürünüm nerede? Niye teslim alamıyorum...
Böyle büyük, birçok ülkede şubesi bulunan Media Markt mağazasının bir ürün teslimi için müşterilerini bu kadar uğraştırması ne kadar doğru? 06 Kasım'da satın aldığım ürünümü ne zaman teslim alabileceğimi merak ediyorum. Bu konuda bilgilendirilmek istiyorum.

15 Kasım 2024 09:00 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Hüseyin K. “Media Markt'ta Kayıp Ürün Ve İletişim Sorunları” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

16 Kasım 2024 17:11

Merhaba Hüseyin K. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241116-029899 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2024 14:12

Merhaba Hüseyin K. 241116-029899 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt'ta Kayıp Ürün Ve İletişim Sorunları” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

04 Aralık 2024 19:49

Ürünümü uzun bir sürenin ardından teslim aldım, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 14:10

Bahadır
30 Ekim 2024 15:19
Tunay sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:45

07 Aralık 2024 01:11
Hasarlı Ürün Ve Geciken İade Süreci
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Kahve Makinesi Ve Çözüm Beklentisi

11 Şubat 2025 12:03