Yusuf sonuçtan memnun değil

Media Markt Ve BNP Paribas Sigorta Ortak Mağduriyeti

11 Ağustos 2024 13:42

Media Markt üzerinden satın aldığım Xiaomi dikey süpürgemi önerilerinin üzerine BNP Paribas Cardıf sigorta firmasına 3yıl uzatılmış sigorta yaptırdım. 3 yıl içerisinde ücretsiz pil değişimi hakkım olduğunu söylediler ve bende 25 Haziran 2024 tarihinde ürünü Media Markt Bursa Nilpark şubesine teslim ettim. Hiç haberim olmadan ürünümü perte çıkardıklarını 1 ay sonra Nilpark şubesine gittiğimde öğrendim. Ürünümü Nilpark şubesine teslim ederken ayrıntılı videoya alarak hem çalıştığını hem de hiç hasarı olmadığını kayıt altına aldım. Bunu nilpark şubesi yetkilisine gösterdim. Kendisi yazıştığını sorunu hallettiğini söyledi. Evet Media Markt her aradığımda parça beklendiğini duymaktayım. Ama artık 11 Ağustos 2024 tarihine 47. Güne geldiğimde buradan bildirmeye karar verdim. Yetkililer belki buradan bu konuyu görür ve bu tür müşteri sıkıntılarından haberdar olurlar. Bugün yine aradım ve yine mail attıklarını ve yapabilecekleri bir şeyin olmadığını öğrendim bekleyecekmişim. BNP Paribas Cardıf firması daha da bir haber konulardan verilere bile ulaşamıyor. Bu arada yasal 20 iş günüde çoktan doldu. Mağduriyetimin acil giderilmesini rica ediyorum.

11 Ağustos 2024 13:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Yusuf E. “Media Markt Ve BNP Paribas Sigorta Ortak Mağduriyeti” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 15:36
Yusuf
12 Ağustos 2024 20:57

Benimle görüşen kişi yazdığımdan başka bir cevap üretmedi parça bekleniyor diye cevap verilmiş onu bende biliyorum dedim ama bu parça sıfırı satışta olan bir ürün dedim bunun parçası aylardır bulunmaz mı bu arada bahse konu parça "pil" bilinsin istiyorum. Bu arada bana ürün satılırken şu meşhur 3 yılda bir sıfırıyla değişecek denilerek sigorta satılan pil bununda bilinmesi iyi olacaktır.

Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 22:44
Media Markt'ta Uzatılmış Garanti Kapsamı Değiştirildi, Mağdur Edildim
Selva sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 15:41
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ek Sigorta İle Ücretsiz Batarya Değişimi Yapılmadı

27 Mayıs 17:29