Selma sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 19:40

Media Markt'ın online sitesinden almış olduğumuz Bosch marka buzdolabı adresimize geldiğinde ürün teslim edildi. Koli açılımı ve kontrol yapılmadan bırakıp gittiler. Kurulum için randevu oluşturduk, kuruluma gelen servis kutu açılımını yaptıktan sonra dolapta yamukluk, darbe, çizik ve motorun yanında gaz kaçağı oksitlenmeleri olduğunu gördük. Dolabı istemediğimizi söylediğimizde aldığınız firmayı aramamızı söylediler ve garantisini başlatmadan gittiler. Aldığımız firma Media Markt'ı defalarca aramamıza rağmen kimse ilgilenmedi, çözüm odaklı yaklaşmadılar. Ne Bosch bayisi ne de Media Markt hiçbir şekilde yardımcı olmadı, hepsi topu birbirine attı. Ürün mutfak ortasında durmaktadır. Dolap kurulumu yapılacak diye üstüne 10 bin TL'lik alışveriş yapıp böyle bir durumla karşılaşınca ürünler bu sıcakta dışarıda kaldı. Kimse ilgilenmiyor, ne kabullenen ne de ilgilenen bir firma var. Bu mağduriyetimiz nasıl çözülecek? Nasıl teşhir ürün gönderebiliyorsunuz, bu nasıl bir hizmet?

27 Eylül 2024 10:33

Sayın Yetkili,

Firmanızdan aldığım hizmetin kalitesi konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek isterim. Uzun süredir çözüm beklediğim bir konuda, tarafınızdan hiçbir bilgilendirme yapılmamaktadır. Çalışanlarınızın konuya duyarsız yaklaşımı ve işlerini titizlikle yerine getirmemeleri sebebiyle mağduriyet yaşamaktayım.

Günlerdir ürünümle ilgili herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır ve ürün, mutfağımda hâlâ koli içerisinde beklemektedir. Bu süreçte hem firmanızdan bilgi almak için defalarca iletişime geçmeme rağmen hiçbir şekilde yanıt alamadım hem de sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda aydınlatılmadım.

Firmanızdan beklentim, bu mağduriyetin bir an önce giderilmesi ve ürünümün durumu hakkında acilen bilgilendirilmemdir. Konunun ciddiyetle ele alınmasını rica ediyorum. Yaşanan bu duruma daha fazla tahammül edemeyeceğimi belirtir, en kısa sürede çözüm beklediğimi yinelerim.

20 Eylül 2024 12:01

Media Markt'tan gelen boş buzdolabının kutu dış ambalajı gördüğünüz üzere kutu üzerinde şu bölüm hariç hiçbir şekilde bir sorunu yoktur ikinci bölüm ikinci bölümün iç kısmına bakıyoruz ve dışarıdaki çizik hiçbir şekilde içeriye işlememiş zaten bu kısım buraya denk gelmemektedir ürünün içerisinde sıkıntı vardır kolisinde değil

20 Eylül 2024 11:44

Sayın Yetkili,

Tarafınıza daha önce iletmiş olduğumuz servis raporuna rağmen, hala aynı raporun tekrar tarafımızdan talep edilmesi durumu yaşanmaktadır. Bu durumun hem işleyişi aksattığını hem de gereksiz bir bürokratik süreç yarattığını belirtmek isteriz.

Sizlere gerekli bilgileri içeren raporu belirttiğimiz tarihte eksiksiz olarak iletmiş bulunuyoruz. Buna rağmen, tekrar tekrar aynı talebin yapılması, sürecin sağlıklı ilerlemesini engellemekte ve işlerin çirkinleşmesine neden olmaktadır.

Durumun acilen değerlendirilerek, benzer sorunların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınmasını rica ederiz.

18 Eylül 2024 19:12

Yaklaşık bir hafta önce Media Markt'ten aldığımız dolap, mutfağımızın ortasında beklemekte olup, ürünün kusurlu gelmesi ile ilgili yaşadığımız sorunlar nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşamaktayız. Pazartesi günü tarafınıza tüm belgeleri eksiksiz şekilde ileterek servis kaydı açtırdık ve bize 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Ancak, bu sürenin üzerinden fazlasıyla zaman geçmesine rağmen ne yazık ki hala bir geri dönüş alamadık. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda, belgelerin ancak yeni ellerine ulaştığı ve tekrar 48 saatlik bir bekleme sürecine gireceğimiz bilgisi verildi. Kaç 48 saat daha beklememiz gerekiyor? Bu süreçte mağduriyetimiz giderek artmakta ve aldığımız hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmamaktayız. Bosch gibi saygın bir markanın bu denli yetersiz hizmet sağlayan bayilerle çalışıyor olması, markaya olan güvenimizi ciddi şekilde sarsmıştır. Ürünü satın alırken verdiğimiz paranın karşılığını almak isterken, ne yazık ki parayla rezil olduğumuz bir süreci yaşıyoruz. Ürün iadesi konusundaki bu aksaklıkların bir an önce giderilmesini talep ediyoruz. Aksi takdirde, hem yasal yollara başvuracağımızı hem de Tüketici Hakları çerçevesinde gerekli tüm şikayetleri yapacağımızı belirtmek isterim. Gereken hassasiyeti göstermenizi ve mağduriyetimizi hızla gidermenizi rica ederim.

18 Eylül 2024 19:11

17 Eylül 2024 09:02 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Selma K. “Media Markt Online Alınan Ürün Teşhir Gönderildi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Selma
17 Eylül 2024 12:54
Media Markt Online Alınan Ürün Teşhir Gönderildi

, Media Markt'tan satın almış olduğumuz Bosch marka dolap Öncelikle ürün, Bosch markasını temsil etmeyen, farklı bir kutu içerisinde gönderildi. Ayrıca, kutu içerisine konulan köpükler mavi bantlarla gelişi güzel bantlanmıştı. Ürünün tamamen sıfır ve açılmamış olduğu belirtilmesine rağmen, dolabın **teşhir ürünü** olduğu açıktı. Bosch gibi saygın bir markanın bu tarz firmalara nasıl bayilik verip ürünlerini sattırdığı konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek isteriz. Müşteri olarak güvenimizin sarsıldığını ve bu durumun çözülmesini talep ediyoruz. Ücret iadesi konusunda hızlı bir şekilde dönüş yapılmasını mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz.

02 Eylül 2024 13:14
Dilek sonuçtan çok memnun