Basri sonucu yetersiz buldu

Media Markt / Microsoft Wireless 2000 Desktop Klavye Mouse Seti

Media Markt / Microsoft Wireless 2000 Desktop Klavye Mouse Seti
11 Temmuz 2024 13:55

Media Markt'tan Microsoft Desktop 2000 Wireless Klavye Mouse seti aldım, USB okuyucu hatası alıyorum. Garanti süresi dolmadığı için 10.07.2024 akşamı Media Markt'a gittim, durumu anlattım. Yetkili servis ile kendimin iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Bugün garanti belgesindeki Index Bilgi. Sis. Müh. Yetkili Servisi'ni aradım, benim değil mağazanın (Media Markt'ın) ürünü taraflarına gönderilmesi gerektiğini söylediler. Media Markt müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturdular ve mağaza kabul etmemiş. Müşteri (benim) ürünü kendimin göndermem gerektiğini söylediler. Anlamadım, şaştım kaldım. Ne mağaza yardımcı oluyor ne yetkili servis. Yakıt yakıyor mağazaya gidiyorum, arama yapıyorum dakikalarımı harcıyorum, yine mağdur oluyoruz. Yardımcı olmuyorlar. Media Markt'a ve Microsoft'un işlemleri yürütme sürecine hiç yakışmayan bir durum.

11 Temmuz 2024 14:15 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba Basri Ö. “Media Markt / Microsoft Wireless 2000 Desktop Klavye Mouse Seti” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

14 Temmuz 2024 18:28

03 Temmuz 2024 22:21
Media Markt Garanti Sürecinde Büyük Sıkıntı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 17:42
Media Markt Garanti Ve Yanlış Ürün Mağduriyeti
Davut sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 11:42

02 Ocak 2024 16:30
Media Markt Lenovo PC Garanti İşlemini Yapmadan Ürün İade Etti
Media Markt Lenovo PC Garanti İşlemini Yapmadan Ürün İade Etti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Şubat 2024 20:44