Selim sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 13:35

28.01.2024 tarihinde Adana M1 mağazasından Philips 75PUS8108 marka televizyon satın aldım. Ertesi gün (29.01.2024) Philips yetkili servisini arayıp evime kurulum için çağırdım ve kurulum ekibi kurulumu yapacağı esnada kutudan TV'yi çıkarttı ve kutusunda herhangi bir darbe izi olmayan televizyon kırık çıktı. Servis hasar değişim tutanağı tuttu. Ayıplı olan ürünümün bir an önce adresimden alınıp yenisi ile değiştirilip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Media Markt Fatura No: 2002024000017140 ve ettn: 38fa1e61-3113-4404-8e39-e7a85d0f4287 budur.

30 Ocak 2024 13:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 21:27

Herhangi bir geri dönüş olmadı bekliyorum arayan soran yok

31 Ocak 2024 21:40

Tüketici Hakları'na şikayet ettim. Bundan sonra hukuki olarak hakkımı arıyorum. Firma hiçbir şekilde ilgilenmedi. Uzak durun bu firmadan.

02 Şubat 2024 12:18

Değerli müşterimiz; Talebiniz, 240201-022032 kayıt numarası ile işleme alınmıştır. İnceleme yaparak en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

03 Şubat 2024 13:29

02.02.2024 tarihinde Media Markt tarafından arandım ürün değişimi için ürünü Adana m1 Media Markt mağazasına bırakmam gerektiği söylendi. 03.02.2024 tarihinde bulunduğum il Niğde'den 6.000,00Tl karşılığında nakliye aracı tutaraktan Adana mağazasına ürünü gönderdim. Adana mağazası ürünümü teslim almıyor müşteri hizmetleri mağaza prosedürünü bilmez bizim adımıza karar veremez çok biliyorsa gelsin kendisi yapsın gibisinden saygısızca konuşmalara şahit oldum ve ürünümü hala almamakta ısrarcılar nakliye aracını kapıda bekletmekteler. Hem beni mağdur edip hem de şahsıma saygısızca davranılmaktadır. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Bu şekilde devam edilecekse hukuki yollara başvuracağımı buradan bildiriyorum.

03 Şubat 2024 14:16

Güncelleme Adana Media Markt mağazası ürünü teslim aldı benden Philips'i aramamı değişim ve iade raporunu taraflarına göndermemi istediler bu şekilde herhangi bir şekilde işlem yapılamayacağını belirttiler. Bende Philips'i aradım değişim ve iade raporu veremeyeceklerini bana vermiş oldukları servis raporunda kutunun hasarsız olduğunu kurulum için servis tarafından açıldığı esnada kırık çıktığını belgeleyen rapor verdikleri bu raporla Media Markt mağazasının işlem yapabileceğini belirttiler. Televizyonun kırığının Philips tarafında sorumluluğu olmadığını ve kırılmasının Media Markt tarafından depolama esnasında kırıldığını belirttiler. Benim mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve televizyonumun bir an önce yenisi ile değiştirilip tarafıma gönderilmesini talep etmekteyim.

03 Şubat 2024 14:18
media-markt-kutudan-kirik-cikan-televizyon-1.pdf

Philips yetkili servis tarafından kutuda hasar olmadığı kanıtlanan ve ilk kurulumda kırık çıktığı adına düzenlenen kanıtlar ektedir.

03 Şubat 2024 16:19

Müşteri hizmetleri sema denilen çalışanınız hiçbir şeyden haberi yok. İş bilmeyen insanları niye müşteri temsilcisi diye koyuyorsunuz oraya. Sizinle mahkemede görüşeceğiz! Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet ettim. Bundan sonra hukuki olarak görüşürüz. Terbiyesizler!

08 Şubat 2024 16:07

Dalga geçer gibi arayıp ses vermeyip kapatıyorlar. Şikayet ettim sonucu bekliyorum. Dava da açacağım. Bu markadan alışveriş yaparken bin kere düşünmelisiniz. Aksi halde benim gibi mağdur olursunuz. Resmen dalga geçiyorlar. Asla muhatap bulamıyorsunuz. Ancak kayıt oluşturuyorlar. Uzak durmalısınız. Lütfen başka kurumsal tercih edin. Çünkü bunların kurumsallıkla alakası yok

Remzi sonuçtan memnun

12 Ekim 2023 19:12
"İşlem zor oldu ama da gerçekleşti. Asıl sorun Philips servisinde. 1 yıldız kırmamın sebebi media marktın bu sorunu üzerine alıp çözmemesi. Para iadem yapıldı servis raporu Media Markt sayesinde değiştirdi. Teşekkürler."
media-markt-kirik-tv-satip-iade-almiyor-5.pdf
Akif sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 14:18
Media Markt Hasarlı Teslim Cihazı Geri Almıyor
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 11:24
Media Markt Kırık Gelen TV'yi İade Yapmıyor
Media Markt Kırık Gelen TV'yi İade Yapmıyor

Hüseyin
03 Aralık 2023 02:02
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Televizyon Teslimatı Ve Media Markt’ın İlgisizliği

28 Haziran 2025 10:17