Efe sonuçtan memnun değil

Media Markt Kullanılmış Ve Orijinal Olmayan Bir Ürünü Bana Sattı!

22 Kasım 2023 20:01

Merhaba, maalesef bir kurumun itibarı, sadece yapılan itibar çalışmalarıyla sağlanmıyor. Satış veya hizmet sonrası müşterilerin taleplerini dikkate almak, müşterileri doğru şekilde yönlendirmek ve haklı bir bildirim varsa onu dikkate almak da itibar çalışmalarının bir parçasıdır. 14 Kasım 2023 tarihinde Media Markt Mersin Forum AVM mağazasından Huawei FreeBuds 5i model bir kulaklık satın aldım. Kulaklık kutusu içerisinden, internetteki kutu açılış videolarında görülen beyaz koruyucu jelatin çıkmadı ve kulaklık silikonlarının üzerinde kulak kiri vardı. Ürünün kullanılmış olduğu açıkça belli olmasına rağmen, Media Markt mağazası 'farklı serilerde farklı kutu içerikleri olabileceği' gibi Huawei tarafından kabul edilmeyen bir açıklama yaptı. Oysaki bu kutular belli bir standardizasyonda üretiliyor ve kutu içerikleri değişmiyor. Satın aldığım ürünün orijinal ve kullanılmamış olduğu konusunda ciddi kuşkularım var. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirdim. Ancak yine de Media Markt'tan alışveriş yapmayı düşünen tüm kullanıcıları, alacakları ürünün orijinal ve kullanılmamış olacağı konusunda kuşkuyla yaklaşmaları için uyarmak ve sorgulamaya teşvik etmek isterim. Ayrıca Media Markt'ın satış sonrasında sattığı ürünün arkasında durmayacağını da bilmenizi isterim.

23 Kasım 2023 09:45 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

24 Kasım 2023 21:12

Maalesef kimse benimle iletişime geçmedi. Daha önce kullanılan ve kutulanan bir ürünü bana sattınız. Tüketici Hakem Heyeti beni kesinlikle haklı bulacak ve bu ürünü değiştireceksiniz. Media Markt'tan asla kulaklık satın almamalısınız, muadili şirketleri tercih edebilirsiniz!

26 Kasım 2023 16:48

Bana hala bir dönüş olmadı. Global bir şirketin Türkiye mağazasından üzerinde kulak kiri olan bir kulaklık aldığıma hala inanamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti yoluyla mecburen değiştireceksiniz bu kulaklığı. Bir daha da mağazalarınıza adımımı bile atmam.

27 Kasım 2023 17:56

Konuyu ayrıca Huawei'ye de ilettim, Huawei markasının repütasyonuna da zarar veriyorsunuz. Eğer satış sonrasında destek sağlamayacak ve ilgilenmeyecekseniz bu markaların ürünlerini satmayın o halde. Çünkü bir ürün sattığınızda aynı zamanda ürünün kullanılabilirliği ile ilgili de sorumlu oluyorsunuz. Yaklaşık 1 haftadır kayıtlarıma hiçbir dönüş yapmadınız.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 23:14

09 Mart 2025 20:59
Media Markt'ta Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Gönül sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2023 19:57
"Ürünümüz kapalı kutu olarak tarafımıza teslim edildi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim."
Media Markt Boş Kutu Gönderme
Media Markt Boş Kutu Gönderme
Başak sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 15:36
İnci sonuçtan çok memnun

14 Mart 2025 12:03
"Merhaba, ürün ücret iadesi yapıldı. Fakat 23 gün gibi uzun bir zaman sürdü. Bu süre içinde defalarca arama yaptım. Fakat hızlı bir çözüm olmadı. Bu beni maddi - manevi olarak yordu ve üzdü. Telafi için isterdim ki hediye çeki de sunulsun. Teşekkürler..."

Media Markt Kategorileri