Media Markt Kayıt Dışı Telefon Mu Satıyor!

01 Aralık 2023 18:12

Mamak Nata Vega AVM Media Markt'tan 24/09/2022 tarihinde satın almış olduğum 9p12022000005532 fatura numaralı Xiaomi Redmi Note 11S kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra 'IMEI numarası kayıtsız, gün içinde kapanacaktır' şeklinde bir mesaj almıştım. Satın aldığım yerdeki yetkililer, bu tür SMS uyarılarının genel olarak herkese gönderildiğini ve kullanmamda bir sıkıntı olmayacağını beyan ederek beni uğurladılar. Yaklaşık 13 ay sonra cihazım kapandı ve servise yollanması için ilgili mağazaya ürünü teslim ettim. Ortalama 10 gün sonra cihazımı teslim almam için SMS ile mağazaya gittiğimde, servis tarafından sunulan raporda cihazımın kayıt dışı olduğu ve IMEI numarasının değiştirildiği söylendi. Bunu kabul etmeyerek cihazın tekrar servise gönderilmesini talep ettim. Araştırmalarım sonucunda benim gibi aynı markada ve satın aldığım firmada bu tür şikayetlerin yaşandığını öğrendim. Media Markt gibi kurumsal bir firmadan satın aldığım ürünün garanti dahilinde çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

01 Aralık 2023 18:17 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Media Marktan Alınan Telefonun IMEI Çalınması

14 Kasım 2023 11:40
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
03 Ocak 2025 01:52