Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt & Dreame Model Robot Süpürge

04 Eylül 2024 14:32

Merhaba,

21-06-2024 tarihinde Media Markt Ümraniye'den Dreame L10S Pro marka süpürge satın aldım. İlk kez robot süpürge kullanacağım için de satış temsilcisinden detay bilgi aldım. Satın alım esnasında aldığım bilgi cihazın su silme haznesine arıtma suyu konulması yönündeydi. Hatta deterjan vb. Bir şey konulup konulmadığını sorduğumda bana sadece bu cihazlar için kullanılan Karcher Robot süpürge solüsyonunu kullanmam gerektiğini iletip satış yaptılar. Süpürgeyi 2 aydır kullanmama rağmen bir süre sonra su almamaya ve yer silmemeye başladığı için Media Markt a servise teslim edip servise gönderim sağladık.

Servis şirketi ouno servis bugün benimle iletişime geçip su haznesindeki kimyasal madde kullanımı nedeniyle 5 parçanın bozulduğu ve garanti kapsamında değerlendirilemeyeceğini iletip 3.483 TL ödeme talep etti. Ve kullanılan solüsyonun bu bozulmaya yol açtığını da iletti.

Media Markt'a durumu iletip şikayet kaydı açtım ancak burada mağduriyetimi ve benden sonra cihaz satın alacakların adına buradan da yazmak istedim.

Dreame markası yetkilileri ürün yolladıkları zincir market vb. Satış temsilcilerinin bu şekilde yanlış ürün sattığından haberdar mı? Değilse de ben haberdar etmek isterim ki bu kendi markalarına da zarar veren bir durum.
Garanti kapsamındaki cihazım için yanlış ürün satışı nedeniyle Media Markt ın bu mağduriyetimi gidermesi gerekiyor, hatta 2 aylık cihaz 5 parça değişimiyle yılladır kullanılmış cihaz gibi yıpranmış durumda bana teslim edecek. Bunu da kabul etmem mümkün değil.

Hem Dreame hem de Media Markt 'In kurumsal olarak bu konuya bir çözüm bulmasını talep ediyorum.
Ürünün faturası ve ilgili arıza kayıt belgesi de ektedir.

Teşekkürler
Pınar Y*****

04 Eylül 2024 14:41 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Pınar Y. “Media Markt & Dreame Model Robot Süpürge” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

06 Eylül 2024 12:28
Pınar
08 Eylül 2024 10:52

Kendi personelinize satış hedefi verip, ürünün yanlış pazarlamanın sorumluluğunu almayan bir kurumsunuz bu konuyu Dreame markanıza da ilettim. Bana kullanıcı kılavuzu okumayı öneren kurumunuzdan bir daha alışveriş yapmayacağım ve konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne pazartesi taşıyacağım. Yanlış pazarlamadan dolayı cihazımın 5 parçası değişti, garanti kapsamından çıktı, ürünü kullanamıyorum ve mağdurum.

Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamında Satın Aldığım Robot Süpürge İçin Çözülmeyen Sorun Ve Mağduriyet

Yıldız
30 Ekim 20:23
kasko-kapsaminda-satin-aldigim-robot-supurge-icin-cozulmeyen-sorun-ve-magduriyet-4.jpg
kasko-kapsaminda-satin-aldigim-robot-supurge-icin-cozulmeyen-sorun-ve-magduriyet-3.jpg
kasko-kapsaminda-satin-aldigim-robot-supurge-icin-cozulmeyen-sorun-ve-magduriyet-1.jpg
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Alınan Robot Süpürgede Servis Ve İletişim Sorunları Yaşadım

Aslıhan
16 Temmuz 01:13
Media Markt'tan Alınan Robot Süpürgede Servis Ve İletişim Sorunları Yaşadım

16 Temmuz 2024 22:39
Sevket sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ve Kasko Hizmetinde Hayal Kırıklığı

06 Şubat 19:32