Selda sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Bitmeyen Kolay İade Süreci

Media Markt Bitmeyen Kolay İade Süreci
09 Ağustos 2024 12:48

29 Temmuz tarihinde Media Markt online'dan satın aldığım Siemens Marka XXL buzdolabımı 1 Ağustos günü teslimatta görevli olan arkadaşların daire kapısından içeri sokamaması ve paketi servisin açması gerektiğinden bahisle açarak da içeri sokamayacaklarını bildirmeleri üzerine devamında yetkili servisin de ürün içeri girmeden paketi açamayacağını, içeri sokma konusunda yetkisi ve sorumluluğu olmadığından bahisle ürüne dokunmadan gitmesi ve ertesi gün aynı durumların bir kez daha yaşanması üzerine ürünün iadesini 2 Ağustos günü hızlı kolay iade sekmesinden gerçekleştirdim. Üzerinden bir hafta geçmesine ve defalarca aramama rağmen ürün halen kapımda alınmayı bekliyor, bitmeyen bir kabus, nasıl bir kolay iade anlamadım. Ürün alındıktan sonra bir de ödemesinin iadesi aşaması başlayacak, bu süreçte mevcut buzdolabım bozuk olduğu için yaz günü inanılmaz mağdurum. İade gerçekleşmeden kartımda yer açılamadığından kapıdan geçecek yeni bir dolap da alamıyorum. Bir daha Media Markt'ın kapısının önünden geçmem, böyle iş takipsizliği olmaz. Paketi açılmamış bir ürünü bir tıkla iade etmiş olmama rağmen bir onay vermek, bir kapıdan alınmasını organize etmek bu kadar zor olmamalı. Daha sorunlu durumları düşünemiyorum bile!

09 Ağustos 2024 12:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Selda Y. “Media Markt bitmeyen kolay iade süreci” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2024 12:53

Sorun da bu zaten bitmeyen 48 saatler, bir haftadır bir iadenin sonuçlanmadığını bildiriyorum. Her aramamda bir 48 saat ifadesi, dönüş yapmanızı değil, ürünün kapıdan alınıp paramın iade edilmesini istiyorum!

10 Ağustos 2024 14:59

Merhaba Selda Y. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240810-016551 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 13:50

Bugün 14 Ağustos 2024 daire kapısından içeri sokulması için gerekli sorumluluğu ne taşımacılar ne de yetkili servis üzerine alamayıp birbirlerinin üzerlerine attıkları için teslimatının ertesi günü 2 Ağustos tarihinde kolay iade ile iadesini gerçekleştirdiğim buzdolabı halen daire kapımda bekliyor. 12 gün oldu, buzdolabım bozuk olduğu için satın alma yapmıştım, dolap iade alınmadığı için yeni dolap da alamıyorum, şu sıcak yaz günlerinde mağduriyetimi kelimelerle anlatmam imkansız, kapı önünde duran dolabın sorumluluğu kimin üzerinde ayrıca bu konuyu da merak ediyorum. Bugün aradığımda halen bana 1 hafta içinde alınacak diyorlar. Böyle bir organizasyonsuzluk görülmemiştir. Ödeme iadesinde neler yaşayacağım bakalım. Okuyan her bir tüketiciye sesleniyorum; iade edebilirim gibi bir opsiyonla alıyorsanız yaşayacaklarınız ortada bilginize!

14 Ağustos 2024 19:34

Merhaba Selda Y. 240809-009341 kayıt numaralı “Media Markt Bitmeyen Kolay İade Süreci” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Mediamarkt

21 Ağustos 2024 13:57

Süreci takip edenler için bilgi vermiş olayım. Sonunda dolap kapımdan 15 Ağustos öğle saatlerinde alındı. Bugün 21 Ağustos para iademle ilgili halen bir gelişme yok, dolayısıyla yeni dolap alamıyorum. Bu kabus süreç ne zaman bitecek acaba?

21 Ağustos 2024 14:00

Bugün son şikayeti yazıktan sonra iadenin gerçekleştiğini görüyorum. Süreç sona ermiş çok şükür, iade yapacaklar iki kere düşünsün derim.

Abcd sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2025 10:53

Abdulsamed
13 Eylül 2023 00:34
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 20:22
Media Markt Hasarlı XXL Buzdolabı Teslimatı Sonrası Çözülmeyen İade Süreci
media-markt-hasarli-xxl-buzdolabi-teslimati-sonrasi-cozulmeyen-iade-sureci-7.jpg

Abdullah
23 Temmuz 2024 23:32
Kemal sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 12:31
"Süreç oldukça uzun sürdü ve özellikle Bodrum mağazanın ve bazı müşteri temsilcilerinin sunmuş olduğu ücretli kapak değişimi teklifi gerçekten sinir bozucuydu. Fakat günün sonunda olması gerektiği gibi hatalı ürünü değiştirdiğiniz için memnunum, teşekkürler."

Media Markt Kategorileri