Alper sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Beylikdüzü Bilgisayar Onarımında Dalga Geçmeleri...

13 Haziran 2024 21:23
13 Haziran 2024 14:32

Selam Media Markt beylik düzünden aldığım bilgisayarı kullanıcı hatalı olarak ekranı kırıldı 3 kere onarım ücretini ödememe rağmen 1 değil 3 kere geri geldi cihaz benden özür dilediler en son bizim hatamız biz bunu sizin adresinize yaptırıp geri gönderelim bizimle dalga geçer gibi kargo geldi yapılmamış resmen hakaret ettiler çok zoruma gitti

14 Haziran 2024 08:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Alper T. “Media Markt Beylikdüzü Bilgisayar Onarımında Dalga Geçmeleri...” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

15 Haziran 2024 16:31
15 Haziran 2024 22:09

Yalan atıyorsunuz bayram öncesi daha bugün öğleden sonra döndünüz bana hala BDH denen şirkete görüşmeler yapıldı havada cevaplar verdiniz yarın bayram pazartesi gününe kadar zaten kapalı bayramdan sonra 4 kere onarıma gönderdiğim bilgisayarı birdahamı tamire göndereceksiniz 3 gündür paramı iade edin diye yazıyorum size üstelik

Umran sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Cihaz Koruma Sigortasını Yerine Getirmiyor Ve Robot Süpürge Bakımını Reddetti

16 Şubat 21:48
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Yanıltıcı Kasko Sözüyle Haksız Kazanç ve İade Sorunu

05 Aralık 2025 03:36
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt’ta Üç Yıllık Batarya Değişim Sözünün İhlali Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

18 Mart 18:17

Garanti Kapsamındaki Marshall Kulaklıkta Ücretsiz Tamir Talebi