Yeşim sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2024 10:06

Merhaba, 08.10.2024 tarihinde Forum İstanbul Mavi mağazasından 2 adet kot pantolon aldım. Ancak ürünü yıkadım ve bugün giydiğimde fark ettim ki üstünde iki noktada renk açılması olmuş. Aldığımda denediğimde böyle bir sorun yoktu, sanırım yıkadığım için boyası gitmiş. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Daha hiç giymeden, ilk yıkamada rengi gitti. Diğer pantolonu kontrol etmedim, bir sorun var mı bilmiyorum. O kadar para vermenin bir anlamı olmadığını anladım.

21 Ekim 2024 16:56

Merhaba Forum İstanbul Mavi mağazasından 2adet Jeans aldım fakat bir tanesinde lekeler olduğu için buraya yazdım ve hediye çeki aldım diğerinde daha giymemiştim ama öyle bir sorun olursa yardımcı olacaklarını söylemişlerdi maviyi aradığımda incelemeye gitmesi gerekiyor dedi tek bir kere giydim ve ürün bollaştı ve değişik bir şekle girdi bununla ilgili yardımcı olur musunuz

14 Ekim 2024 10:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Yeşim Ö., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

14 Ekim 2024 10:30

Yardımcı oldunuz için teşekkür ederim değişim hediye çeki sundular

Nazan
20 Şubat 2024 14:18