Veli sonucu yetersiz buldu

Veli
15 Ekim 2024 14:35

Arkadaşım geçen sene Eylül ayında doğum günümde aldığı Mavi markalı gömlek en fazla 2 ya da maksimum 3 defa giyilmiştir ve 1 defa yıkanıp mevsimlik olduğu için kaldırıldı. Tekrar mevsim geçişlerinde kullanmak için çıkartıldığında, resimlerdeki gibi solduğunu gördüm. Şikayet için Mavi firmasına gönderdiğimde, kullanıcının ağartıcı kullandığı sonucuna varıldığı yanıtı geldi. İnsanların aklıyla alay edercesine; neden etekler ve koltuk altları, dikiş yerlerini, omuz üstleri vb. ön tarafında yok, sırtında yok, nasıl simetrik bir şekilde başka yerlere sıçramadan bu uygulanabilir? Yıkama esnasında olsa neden 1 sene bekleyeyim ya da beraber yıkanan elbiselerde de aynı şikayet ya da sıkıntı yaşanmaz mı? Sıkıntıyı sadece Mavi'nin bu ürününde yaşadım.

Ürünün arkasında durmadı ve şikayetçiyim.

15 Ekim 2024 14:43 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Veli İ., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Köksal sonuçtan çok memnun

Köksal
21 Ağustos 2025 23:19
"Mavi’den A** Hanim tarafıma ulaştı bilgilerimi aldı ve gereken işlemlerin yapılacağını bildirdiler. Kendilerinin özelinde müşterisini mağdur etmediği için mavi markasına teşekkür ederim."
Müzeyyen sonuçtan çok memnun

Müzeyyen
25 Ekim 2024 16:27
"Müşteri hizmetleri tarafından arandım sorunun giderileceği mağazadan değişim yapabileceğim konusunda bilgilendirildim teşekkürler"
İmran sonuçtan hiç memnun değil

İmran
17 Eylül 2025 11:39
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
19 Ocak 2025 14:07