Yener sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 18:04
Yener'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

Mavi'den aldığım pantolon bacak arasından yıpranmaya başladı. Sürekli kullandığım bir marka olan Mavi'nin ürünlerinin bu kadar kolay bir şekilde deforme olması beni üzüyor. Bu konuda Mavi'den daha önce değişim yapmıştım ama aynı şekilde bu pantolonum da bacak arasından deforme oldu.

11 Eylül 2024 17:18

Maviden 5 veya 6 ay önce aldığım pantolonun hali. Fark etmedim ve beni çok kötü durumda bıraktınız. Bu kadar kolay şekilde pantolonlar bu hale gelmemeli. Kaç yıldır mavi kullanıcısıyım. Müşterilerinize sunduğunuz ürünler daha kaliteli olmalı. Lütfen benim uğradığım zararı telafi edin.

Ek
11 Eylül 2024 17:42

Bu attığım iki pantolonu aynı tarihte aynı mavi mağazasından satın aldım. Aldığım tarihler ile ilgili bilgiler mavi uygulamasında vardır. Çünkü aldığım bütün ürünlerde kasada telefon numaramı veriyorum ve fatura tarafıma mail olarak atılıyor

12 Eylül 2024 00:57 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Yener Y., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

12 Eylül 2024 09:59

Merhabalar öncelikle benimle iletişime geçip yardımcı olan Atiye hanıma teşekkür ederim. Çok yardımcı oldular ve ürünü yenisi ile değiştirebileceğimi ilettiler.

12 Eylül 2024 10:00

Teşekkür ederim.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Markasından Aldığım Pantolon Kısa Sürede Deforme Oldu

Erhan
13 Temmuz 2025 13:46
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

Gazi
25 Nisan 2025 14:28

Öznur
20 Nisan 2024 02:21
Kenan sonuçtan çok memnun

Kenan
16 Nisan 2025 22:25
"Mağdur etmediğin ismine yakışanı yaptığın için teşekkürler mavi"
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
25 Ağustos 2023 21:23
"İlginiz için çok teşekkür ediyorum😊"
Mavinim Müşteri Memnuniyetsizliği
Mavi Kategorileri