01 Kasım 2024 22:52

Lc waıkıkı Ankara H********** şubesinden işe giderken bugün kemer aldım. İşten geldikten sonra kemeri denemek için poşetten çıkardım ve askısından çıkarttım kemeri taktım yarın kullanmak için hazır hale getirmek istedim ve barkodlarını kemere öyle bir yapıştırmışlar ki beyaz olanları koparttım siyah olanı da çıkartmak istediğimde kemer koptu. Yani o kemere o kadar barkod takılır mı o etiket oraya mı takılır. Ürünümü iade de edemiyorum. Param çöp oldu. Bu kadar basit mi ürünler de kağıtları mı sağlam?

02 Kasım 2024 10:22

Lc den kemer almıştım bunun için şikayet kaydı oluşturduğum da, mağazadan şikayetim için beni aradıklarında kemerin üstünde ki barkodun koparılmayacağını ve o şekilde kullanılması gerektiğini belirttiler. Kemere uzun bir şekilde 2 tane barkod beyaz kağıt, 1 tane siyah siyah marka dikilmiş o şekilde üstünde nasıl kullanabilirim? Lc waıkıkı 125 TL ilk ürünün arkasında duramayıp müşteriyi suçlu buluyor. Kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım ve tüm çevreme de bahsedeceğim bir daha asla tercihim olmayacak

01 Kasım 2024 22:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

03 Mayıs 2025 23:12
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Fişli Ürünü İade Alamayan Müşteri Mağduriyeti

29 Mart 2025 13:59
Fişli Ürünü İade Alamayan Müşteri Mağduriyeti
Elif sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 13:33
"Sorunum kısa süre içerisinde çözüldü LCW ve müşteri temsilcisine teşekkür ederim ❤️"

12 Aralık 2023 16:56
Hüda sonuçtan memnun değil