Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Dijital Kanalları Açtıramıyorum Şube Çalışanları Sorumsuz

16 Mayıs 2024 15:38

Dijital kanalların kapatılmasını talep ettim ve yeniden açtırmak istediğimde, işlemi 5 dakikada yaptım. Açtırmak için şubeye bizzat başvurduğumda kimlik bilgilerim alındı ve forma imza attım. 15 dakika içinde açılacağı söylendi ancak gün boyu beklememe rağmen açılmadı. 444 0 123 numaralı merkezi aradığımda, gün içinde kesinlikle açılacağı, aksi takdirde yeniden aramam gerektiği belirtildi. Ertesi gün hâlâ açılmamıştı ve defalarca 444 0 123 numarayı aradım. Her aramamda farklı bir cevap alıp, en sonunda işlemin şubeden yapılmak zorunda olduğu söylendi. Çalışanlarınızın ilgisizliği ve işlerini düzgün yapmamaları yüzünden mağdur oldum. Bankaya para yatırmış olmama ve ödemelerim ile havale/EFT işlemlerimin olmasına rağmen hiçbir işlem yapamıyorum ve bir sonuca ulaşamıyorum. Kuveyt Türk'ten bugüne kadar memnundum; ancak çalışanlarının ve iletişiminin yetersizliği nedeniyle maalesef memnuniyetim kalmadı ve tarafıma dönüş yapılmıyor. Eğer sorunum çözülmezse bankaya hesabımı kapatmak için gideceğim. Beşiktaş şubesindeki elemanlar yerlerinde olmadığı için ve dahili numaralarına rağmen defalarca aramama rağmen telefonlarına cevap verilmiyor. Liyakatsiz çalışanlar yüzünden mağduriyet yaşıyoruz.

17 Mayıs 2024 15:47

Kuveyt Türk nasıl bir kurumsunuz müşteriye saygı ve değer verme yok. Sorun yaşıyorum muhatap bulamıyorum şikayet ediyorum otomatik cevap yazıp iletişime geçeceğiz diyorsunuz fakat yine aranmıyoruz. Defalarca telefon ile aradım şubeye gittim sorunumu çözüme ulaştıramadınız şu an bankanızı kullanamıyorum ve mağdurum yazıklar olsun beceremiyorsanız kapatın bankanızı bizde size güvenip paramızı yatırmayalım.

16 Mayıs 2024 16:05 (Şikayetten 27 dakika sonra)
17 Mayıs 2024 11:29

Mağduriyetim devam ediyor. Ne arayan var ne soran... Sürekli ben arıyorum ve çözüm sunulmuyor ilk görüşmemde genel merkezden onay bekleniyor diyerek beni oyaladılar sonraki görüşmelerde biz buradan bir şey yapamayız şubeyle konuşun deniyor şubeye zaten başvurdum kimliğimi aldılar form doldurdular 15 dakika içinde onaylanır dendi. Şube telefonları açmıyor. Tekrar tekrar şubeye gidemem ben çalışan bir insanım sürekli şubeye gideceksem, zaten onun için online şube ve mobil kullanıyordum. Bu kadar basit bir durumu çözüme kavuşturmak bir yana müşteri memnuniyetide sıfır. Hala ben arıyorum sürekli. Yazık

20 Mayıs 2024 17:24

1 haftadır mağduriyet yaşıyorum. Ve bankadan net bir gelişim yok maalesef Kuveyt Türk banka olarak bitmiş. Geçen hafta defalarca aradığım ve telefonları açmayan ve o günkü işlemi yapan şube çalışanı yasin bugün gayri lakayıt bir biçimde arayarak "sizin bir şeyleriniz varmış galiba" diyerek ne yaptığı işe ne de karşısındaki müşteriye saygısı olmadığı besbelli olarak görüşme yaptık kendisi sorunun neden olduğunu açıklayamayarak yeniden gelmem ve yeniden imza atmam gerektiği bilgisi dışında bir şey söylemeyerek şube müdürünü istememe rağmen onu da bağlamayarak hatta ısrar edince de izinde demesiyle zaten bir yere varılamayacağı anlaşılmıştır. Yazıklar olsun Kuveyt Türk liyakatsiz çalışanlarınızın size daha çok müşteri kaybettireceğini tahmin etmeniz zor olmasa gerek!.

Kuveyt Türk Temsilcime Ulaşamıyorum, Taleplerim Göz Ardı Ediliyor

16 Ekim 2025 18:04