Berna sonuçtan hiç memnun değil

Koton Fiş Olmayınca Değişimde Yok!

Koton Fiş Olmayınca Değişimde Yok!
Berna
07 Temmuz 2024 18:42

12.06.2024 tarihi 21:22:46 saatinde İstanbul Marina AVM'den severek almış olduğum şortu kullanacağımı düşünerek 1 hafta sonra denedim. Biraz dar olunca içime sinmedi ve değişim için mağazaya başvurdum. Fiş olmadan değişim olmayacağını belirttiler. Bankamdan işlemin slibini talep ettim ve mağazadan işlemin detayını sistemlerinde görebileceklerini, iade talep etmediğimi değişim talep ettiğimi belirttim. Mağaza sorumlusu işlem fişi olmadan asla sorunun çözülemeyeceğini belirtti. İletişim bilgimi paylaştığımda böyle bir ürünü o mağazadan almadığımı iddia ettiler. Slibimin olduğunu tekrar hatırlattım. İşlem anında telefon bilgimi almayan, işlemi kaydetmeyen personelden ve asla tüketicinin yanında olmayıp çözüm üretemeyen markadan şikayetçiyim. Şu ana kadar hiçbir markada slip, işlem tarihi ve saati, telefon bilgisi paylaşıldığında değişim konusunda yardımcı olunamaması sorunu ile karşılaşmadım. Hangi çağda yaşıyoruz, nasıl bir sistem sahibisiniz ki fiş es kaza kaybedildiğinde müşteri kesinlikle mağdur ediliyor! Çok yazık Koton markası, bir daha bu markadan asla alışveriş yapmayacağım!

07 Temmuz 2024 18:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Berna Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

13 Temmuz 2024 12:54

Merhaba Berna Hanım, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 29304665 numaralı şikâyetiniz çözümlenmiştir. Şikayetvar.com sürecinizin ve şikayetinizin çözümü için size destek sağlayan ilgili personelimiz hakkında tarafınıza iletilen memnuniyet anketine katılımınızın önemli olduğunu hatırlatır, anket değerlendirmesinde geri dönüşlerinizi rica ederiz. Bize numaralı Müşteri İletişim Hattımızdan da ulaşım sağlayabilirsiniz. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Sema
25 Kasım 2024 11:49
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
27 Aralık 2024 20:39

Fatih
24 Kasım 2023 20:46
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
29 Ağustos 2024 14:51
Berna sonuçtan çok memnun

Berna
16 Haziran 2024 02:59
"Bayram olmasına rağmen çok kısa sürede işimi çözdüler. Teşekkürler."
Koton İade Sorunu Ve Anlayışsızlık
Koton İade Sorunu Ve Anlayışsızlık