Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Çağrı Merkezi Yetkilisinin Saygısızlığı

11 Nisan 2023 20:49

06.04.2023 tarihinde 19.11'de Köfteci Yusuf'tan sipariş verdim. Bir gün öncesinde de Köfteci Yusuf'tan sipariş vermiştim ve siparişim bir saat geç gelmişti. Ramazan ayı diye sorun etmedim ancak 6 Nisan'da 19.11'de verdiğim sipariş için 4 kere çağrı merkezlerini aradım ve sürekli oyaladılar. İlk aradığımda yoğunluktan kaynaklı geç kaldığını, iftardan sonra dağıtımın yapılacağı söylendi.

20:30'da aradığım kişi siparişin yolda olduğunu söyledi. Yine yarım saat geçince tekrar aradım. Fakat hayatımda ilk defa böyle bir üslupla iletişim kuran bir kişi ile karşılaştım. Üçüncü görüştüğüm kişi siparişin yolda olmadığını direkt iptal edeceğini söyledi. Kendisine bir önceki görüştüğüm kişinin siparişin yola çıktığını söylediğini nasıl iptal edeceğini sorduğumda bağırmaya azarlamaya başladı.

Z*** hanımdı sanırım ismi. Kendisinin sorunları olduğunu ve böyle bir kişiyle çalışmaya devam ederseniz marka imajınıza ciddi zarar vereceğini düşünüyorum. Diğer konuştuğum kişiler gerçekten işini düzgün yapan insanlar ama 2 saat yemek beklememin karşılığını azarlanarak ve hakarete uğrayarak almamalıydım bence. Son konuştuğum kişi bu durumdan kaynaklı özür dileyerek ses kayıtlarının dinlendiğini iletti.

Umarım z*** hanımla yaptığım konuşmanın ses kaydını dinler ve nasıl bir üslupla iletişim kurduğunu idrak edersiniz. İki saat yemek bekleyen ve defalarca sizden sipariş vermiş bir müşterinizi çağrı merkezinizdeki çalışanınız yüzünden kaybettiniz. Çok önemli olmayabilir ama size önerim çalışanınıza ait ses kayıtlarını tek tek dinlemeniz olacak,.. Gidişle kendisi yüzünden birçok müşterinizi kaybedeceksiniz.

Kapanış Saatine Uymayan Şube Ve Saygısız Hizmet

05 Nisan 23:20
Can sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf'ta Şok Edici Garson Saldırısı

19 Ocak 21:06
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Pashador Şubesinde Kötü Servis Ve İlgisizlik!

13 Haziran 21:59
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 21:04
Tüm Köfteci Yusuf Sipariş Şikayetlerini Gör