Fatma sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 12:21

Koçtaş Kayseri mağazasına giderek internet üzerinden 3 adet aplik siparişi verdim. Apliklerden ikisi çalışmadı mağazaya gittim siteleri üzerinden iade kaydı oluşturabileceğimi söylediler, iade süresinin dolmasına 2 gün kala kayıt açtırdım. 48 saat içinde olumlu olumsuz dönüş yapılacaktır diye mesaj geldi. Ama herhangi bir dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım iade talebiniz iptal edilmiş buradan yeni kayıt açalım dediler, neden iptal edildiğini sorduğumda sesinizi alamıyorum yeni iade kaydınızı açtım diye saçma sapan cevap verildi. Tamam dedim tekrar 48 saat içinde dönüş yapılacağını söylediler. Yine yapılmadı. Bugün tekrar arıyorum iade süreniz doldu işlem yapamıyoruz diyorlar. Benim param çöp oldu, çalışmayan üretim hatası apliklerin sorumlusu ben miyim? Koçtaş bitti benim için, güya kurumsal firma diye güveniyoruz. Şikayet edilecek ne kadar yer varsa ulaşmaya çalışacağım. Gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne başvurup o paramı fazlasıyla alacağım.

27 Ağustos 2024 14:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Fatma Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Fatma
Fatma
27 Ağustos 2024 14:28

Tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

Alim sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş'ın Müşteri İle Dalga Geçmesi

06 Eylül 2024 13:40
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
29 Ekim 2023 19:14
Koçtaş Sorunlu Kamp Sandalyeleri Ve İlgisizlik
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 11:28
Ecem sonuçtan çok memnun

12 Ocak 2025 17:23
"Arayan hanımefendi gayet ilgili bir şekilde şikayetimi çözüme ulaştırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum"
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
15 Ağustos 2024 15:35