Kamil Koç'la Seferihisar'a Gitme

Büşra
25 Temmuz 2024 21:46

22.07.2024 tarihinde Gebze otogardan Seferihisar için bilet aldım. Otobüs Gebze otogara yarım saat sonra geldi. Bilet alırken koltuk seçtiğim yerdeki sayılardaki koltuk yerleriyle otobüsteki yerler ayrıydı. Bize yer seçme imkanı veriyor ama otobüsteki sayı numarası tutmasına rağmen konum olarak tutmuyor. Haydi neyse oturalım dedik. Otobüs çok eskiydi. Sürekli klimadan sıcaklık geliyordu. Durdu otobüs Sigortasında arıza olduğu söylendi. Ama yola devam ettik. İçeceklerin asiti yoktu. Bir defa servis yapıldı. Bir de su veren yoktu. Herkes kendi suyunu susadığında kendisi aldı. 25.07.2024 Seferihisar Gebze kısmına geldik. Seferihisar otogarında oturacak hiçbir yer yok. Bir yer varmış küçük bir yer o da kapalıydı. Oturacak yer yok. Yolcular otobüsü ayakta bekledi. Sonra Kamil Koç'tan ilgili kimse yok. Otobüs vaktinde gelmişti bu sefer ve ayırttırdığım yer sayısı tutuyordu. Ancak ben hiç memnun kalmadım. Bir daha tercih etmem. İzmir'e başka bir firmadan bilet alırım. Öyle Seferihisar geçerim.

Yiğit sonuçtan memnun

04 Şubat 2024 11:13
Melek sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 19:51
Dogan sonuçtan memnun değil

01 Şubat 2024 08:20

17 Kasım 2024 15:30
Derya sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 08:18
"Cevap geç gelse de sonunda dönüş yapıldı ve beni arayan temsilci çok kibar bir şekilde durumu tekrar benden dinledikten sonra bir çözüm sundu. Teşekkür ederim."
Kamil Koç Kategorileri