Kamil Koç Şoför Atarı Yedik.

Kamil Koç Şoför Atarı Yedik.
03 Eylül 2023 18:11

Uzaya atılan şikayet olacak muhtemelen ama belki bir yetkiliniz okur dikkate alır ve bir Allah'ın kulu verilen rahatsızlıktan ötürü özür diler.

35dk gecikmeyle gelen 11.45 Çeşme-Alaçatı- İstanbul seferini yapan @Kamil Koç kaptanı yol boyu yapacağı 1 tane molayı 20dk ile sınırlandırınca kendince varış çizgisine zamanında varmış olacak ve bir aksaklık yansımamış olacak uyanıklığını keşke göstermemiş olsaydı!
Biz de sloganının ve aldığı ödülleri hak ediyor. Demeye bundan böyle de devam edebilseydik. Anons esnasında araç içinden yolculuk esnasında bağlanabileceğimiz bir hat olsaydı demekten kendimi alamadım. He bir de sonuçta ne oldu? Elbette kavga ettik, üslubu çirkin kadın yolcuya nezaketsiz çıkışlar, ilk okul servisi çekiyor. Sandı galiba bir ara. Bizi hizaya getirmek için 20dk demiş çünkü kendisi biz ancak toplanıyormuşuz. Zannedersin her tatil birlikteyiz yol alışkanlıklarımı ezberlemiş. Kaptanın dediği gibi oldu.
WC kullanan yemek yemedi, yemek yiyen WC kullanmadı. Sigara iki ihtimalde de içilmedi. Kamyona yüklenen hayvan muamelesi gördük. Diyeceğim onlar da bile suyu yemi verilir. Telef olmasınlar diye. Pazar günümüzün gergin enerjiyle beslenmesi de cabası.

Aracın fotosu ekte.
Otobüs seyahatlerimde tek tercih ettiğim markaydınız.
Üzdünüz. Bir sürü benzer mesaj var. Sonuçta vatandaş tepki versin/vermesin aynen devam edeceksiniz eminim. Verdiğiniz rahatsızlığa dair sorumluluk alıp bir şey yapacağınızı hiç sanmıyorum. Metro Turizm den farkınız yok şoför konusunda bilginiz olsun.

07 Eylül 2023 18:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

25 Haziran 2023 10:25
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
26 Eylül 2024 21:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Hamile Eşimle Saygısız Ve İlgisiz Yolculuk, İnsani Koşullar Sağlanmadı

03 Ağustos 04:23

Süleyman