Kamil Koç Seyahat Esnasında Yaşadığım Sorunlar!

30 Ekim 2024 22:09

3205882279 PNR no. İle Bursa - Karabük hattında 28 Ekim 2024 14:30 tarihinde seyahat ettim. Yanımda iki muhabbet kuşum vardı. Kurallarınıza ve karayolu yönetmeliğindeki haklarımla küçük boy bir taşıma kafesindelerdi. Ancak bagaja eşyalarımı teslim ederken muavin ses çıkarsa onları bagaja koyacağını sert bir şekilde ifade etti. Kendisine kibarca haklarım olduğunu ve onları yanımda seyahat ettirmek istediğimi belirttim. Fakat görevli personeliniz bana hak falan bilmediğini, bu araçta onun kurallarının geçtiğini çok sert bir şekilde ifade etti. Tartışmayı uzatmayarak ses çıkarırlarsa o zaman bu konuyu konuşabiliriz ancak onları bagaja vermeyeceğimi belirttim ve araca geçtim. Fakat bu sefer de şoförünüz kuşlarımla alakalı görev tanımı ile asla bağdaştırmadığım şekilde 'kuşları sal uçsunlar' gibi ifadeler kullanarak güldü. Yol boyu da bu sebeplerle muavininiz bizi kontrolünden rahatsız hissettim. Araç kameralarınızdan da bakabileceğiniz üzere asla kimseyi rahatsız etmedik fakat benim yolcu haklarım kısıtlandı. İlgili personellerinizin uyarılmasını talep ediyorum. Kimse bu davranışı ve tehdidi kabul edemez. Bu hakkı kendilerinde nasıl bulabiliyorlar anlamış değilim. Ayrıca araç Bursa terminalinden çıktıktan birkaç dakika sonra durdu, bagaja motosiklet konuldu. Benim küçük boy kafeste seyahat eden kuşlarımın orada ne işi olabilir? Kamil Koç'un bu konuda tarafıma dönüş yapmasını bekliyorum.

31 Ekim 2024 09:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Şoförü Usulsüz Para Talebi

30 Mayıs 2024 21:28

04 Mart 2024 08:09

29 Kasım 2024 13:17
Eren sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 12:51

Abdurrahman