Bagajım Karıştı. Kamil Koç Neredesin

30 Nisan 2024 20:08

20 Nisan 2024 tarihinde saat 21.00 da 17 numaralı koltukta Kayseri'den Afyon'a seyahat ettim. Otogarda o saatlerde asker uğurlaması olduğu için oldukça yoğundu otobüs çevresi. Bagajımızı verdik fakat görevli arkadaş bize bagaj fişi vermedi bir şey olmaz diye. Ben de öyle sandım çünkü iki parça bagajım vardı ve yan yana koyulmuştu. Afyona geldiğimizde ben otobüsten inene kadar muavin arkadaş bagajımı indirmişti. Otobüs yola devam etti. Oban bir aksilik olduğunu fark etmedim çünkü valiz benimkinin aynisiydi. (Bu arada Afyon'a kardeşimi 3 günlüğüne ziyarete gittim oradan da memleketim Denizli'ye geçecektim.) Bu sebepten de orada kullanacağım kadar kıyafetimi de küçük bir valize koydum diğerini açıp karıştırmayayım diye. Orada valizimi hiç açmadım, hatta ihtiyacım olmadığı için kardeşimin arabasının bagajında durdu. Ertesi gün kamil koçtan arandım bana bagajımda bir eksiklik var mı ya da fazla bir bagaj var mı diye soruldu. Görüntü olarak valiz benimkinin aynısı olduğu için eksiklik olmadığını söyledim. Valizler karışmış denseydi hemen açıp bakardım zaten. Eksik ya da fazla var mı diye soruldu. Aklıma bile gelmedi karışacağı. Memleketime gelip valizimi açınca karıştığını anladım. Büyük ihtimalle valiz genç bir kıza ait diye düşünüyorum. Hemen Kamil Koç'u aradım ilgileneceklerini söylediler. Yaklaşık bir haftadır nasıl ilgileniyorlar da. O gün o otobüste kim yolculuk ettiyse iletişim numaraları var bu kadar zor mu. Ayrıca el bagajlarımızdan elbette biz sorumluyuz ama otobüs bagajından da tamamen firma sorumlu. Her yerde her sitede, tanıtım yazılarınızda canınız ve maliniz bize emanet deyip duruyorsunuz. Bir valizi bulamadınız. Ve benim bütün kıyafetlerim o valizdeydi şu an beni mağdur ediyorsunuz. Sorumluluklarınızı ve yükümlülükleri izi lütfen yerine getirin ve valizimi bulup bana teslim edin.

01 Mayıs 2024 10:44 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

11 Ekim 2023 17:33
Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 17:55
Kamil Koç'da Bavulum Çalındı
Kamil Koç'da Bavulum Çalındı
Arda sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 16:29

25 Haziran 2023 20:08
Esraa sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 17:18

Kamil Koç Kategorileri