İlknur sonuçtan çok memnun

TÜRKSAT Kablo Net Kesik İnternet

TÜRKSAT Kablo Net Kesik İnternet
11 Temmuz 2024 20:58
İlknur'un Teşekkür Mesajı
“Teknik ekip hemen geldi. Dikkatlice baktı. Gerekli kontrolleri yaptı. Daha önce gelen ve sadece nakit oluyor 250 TL diyen görevlinin aksine bu teknik personel 200 TL karşılığında adaptörü değiştirdi. IBAN'la ödeme aldı belge niteliğinde. Adaptör fiyatının değişkenliği ilginç. Önceden nakit yüzünden piyasadan 200 TL'ye aldığım adaptör de boşa gitti böylece. Şimdilik sorun çözüldü gibi. Umarım tekrar bozulmaz. Teşekkürler.”

Uzun yıllardır TÜRKSAT Kablo Net TV ve İnternet kullanıyorum. Son birkaç aydır İnternetim sürekli kesik. Müşteri temsilcisini arıyorum. Hattınızda internet var diyor. Ekip geliyor hemen. Bir iki dakika bir şey yapıyor. O an düzeliyor. Sonra yine kesiliyor. İyileştirme yaptık diyorlar yine kesik. Kullanıcı hatası yok. En son adaptör değişecek değiştirdim yine kesik. Görüntüde ilgi çok iyi. Ama sonuç olarak ben aylardır kesik İnternete para ödüyorum. Artık bıktım geç saat evime ekip gelip çıkmasından. Kalıcı çözüm istiyorum. Modem mi bozuk kablolar mı bozuk lütfen artık doğru dürüst bakın ve çözün sorunumu.

12 Temmuz 2024 09:02 (Şikayetten 12 saat sonra)
12 Temmuz 2024 09:17
12 Temmuz 2024 11:07

Gece kesintisiz ve çok hızlı internet vardı. Takıp edince fark ettim. Kasıtlı kesinti mi yapıyorsunuz Gündüz? Bu sorunun ivedilikle çözülmesini rica ediyorum. Yoksa hizmetinizi taahhütlü bile olsa bırakıp yasal haklarımı da talep ve takip edeceğimi bildirmek isterim. Herhalde nasılsa 2 yıllık taahhüt imzalıyoruz çıkarsak borçlarınız diye bu tarz sorunlar yasıyoruz. Bugün işe gitmedim ve internet yine hiç yok...

12 Temmuz 2024 12:48
12 Temmuz 2024 12:55

Kablo Net Yayın Ve İnternet Problemimin Çözülmemesi

28 Temmuz 2024 23:09
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Ağustos 2024 15:03

Dogukan
19 Temmuz 2024 16:26
TÜRKSAT Kablo Net Giderilmeyen Arıza
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 13:04
Kablo Net Kategorileri