Kablo Net Eafc 24 Ping Sorunu

25 Ocak 2024 09:21569

Kablo Net internet kullanıcısıyım. 100mb kullanıyorum. FİFA oynarken ping sorunu yaşıyorum ve hiçbir şekilde çözüme ulaştırılamıyor. Sadece arıza kaydı bırakıyorlar. Daha önce internet hızım daha düşüktü. Yükseltince çözüleceği söylendi. Fakat bir değişim olmadı. Böyle devam ederse aboneliğimi bitirmeyi düşünüyorum. Oynadığım oyundan hiçbir zevk alamayarak sinirlenip oyunu kapatıyorum.

25 Ocak 2024 09:27 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

25 Ocak 2024 09:28

Sayın Abonemiz; Hizmetiniz için tarafımızca işlem sağlanmıştır. Bağlantınızı tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

26 Ocak 2024 12:22

Sayın Abonemiz; Belirtmiş olduğunuz duruma istinaden yapılan kontrollerde Kablonet hattınız aktif konumda olup modeminize ulaşan sinyallerin standart değerlerde olduğu görüntülenmektedir. Ping sorunu yaratacak durum görülmemektedir. Tekrar bir sorun yaşamanız durumunda yetkili birimlerimizce detaylı inceleme sağlanabilmesi için kablolu bağlantı kurarak sorun yaşadığınız sunucu IP'si üzerine bazı testler yapmanız istenmektedir. Bilgisayarınızda yer alan Başlat menüsünden Çalıştır uygulamasına tıklanmalı ve açılan ekrana cmd yazıp Enter tuşuna basılmalıdır. (Windows 10 sürümü kullanıyorsanız eğer başlat menüsüne tıklanarak cmd veya komut istemi yazılıp Enter’a basılması yeterli olacaktır.) Açılan siyah ekrana sırasıyla aşağıda yer alan komutlar yazılıp Enter tuşuna basılmalıdır. tracert [site] veya oyun sunucu IP'si (Örnek: tracert [site] veya tracert 8.8.4.4) (İşlem bir dakika civarı sürebilir) Tüm işlemler tamamlandıktan sonra yaptığınız test sonuçlarının ekran görüntülerini hizmet numaranızı da yazarak e-posta olarak iletmeniz rica olunur. Göndereceğiniz test sonuçlarına göre ilgili birimlerimizce incelemeler sağlanacaktır. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

28 Ocak 2024 00:47

Maalesef hiçbir şekilde düzelme olmuyor

28 Ocak 2024 22:16

Yani kesinlikle ağ ile ilgili olan bir problem sunucu problemi olsa diğer hizmetlerde de aynı sorun yaşanırdı fakat sadece Kablo Net'te yaşanıyor ve çözümü olmaması çok can sıkıcı oyuna bilgisayara para verildi ama internet yüzünden oynanmıyor kullanım hızını değiştirsende herhangi bir düzelme olmuyor

28 Ocak 2024 22:32

Videoyu mail üzerinden ilettim burda gözükmüyor ise

Muhammed
Benzer Şikayeti Var
26 Ocak 2024 11:05

Aynı sıkıntı bende de var. Çözülmezse değiştireceğim

Kablo Net Ping Ve Hız Sorunu

5 Aralık 2023 13:491.616

Oyunlarda yüksek ping alıyorum ve 100 Mbps internet hızım olmasına rağmen sadece 50 Mbps kullanabiliyorum. Müşteri hizme...

1 Destek

Kablo Net Yüksek Ping Sorunu

13 Nisan 2024 20:42378

"Teşekkür ederim, problemim çözüldü"

Kablo Net Yüksek Ping Sorunu

Kablo Net 100 Mbps İnternetin Ping Sorunu

22 Mayıs 2024 18:091.691

Kablo Net'in 100 Mbps hızındaki internet bağlantısı, oyunlarda ping sorunlarına neden oluyor. Örneğin, Counter Strike oy...

Kablo Net 100 Mbps İnternetin Ping Sorunu

Tümünü Gör