Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 18:41

Son bir haftada 5 kez arıza kaydı oluşturuldu. Müşteri temsilcisi 3 kez adreste modem kontrolü yapılmalı yazdı, saha ekipleri eve gelmeden uzaktan müdahale edildi arıza giderildi yazıyor. Ben 7 gündür günde 50 kere bağlantı kopması sorunu yaşıyorum ama işine saygısı olmayan, dürüst olmayan kişiler yüzünden sorun giderilmiyor. Üstüne üstlük her seferinde 5 saat evde bekliyorum bir de.
Ülkede her kurum gibi Kablo Net'te lakayıt ve müşteri memnuniyetini umursamaz hale gelmiş. 4 yıl sonra servis sağlayıcı değiştirmek zorunda bırakıyorlar beni.

24 Eylül 2024 08:51

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısı olarak internet bağlantımızın sürekli kopmasından bıktım artık. 2 ay önce, 10 gün boyunca müşteri hizmetleri ve saha çalışanları ile boğuşarak kopma sorununu çözdüğümüzü düşünüyordum ama bir hafta önce kopmalar tekrar başladı. Günün her saati, saatte 20-30 kopma yaşanıyor ve bazen bir dakika bazen 15-20 dakika sürüyor bu kopmalar. Evden çalışan biri olarak tahammül edilemeyecek noktaya geldi durum, ne ben çalışabiliyorum ne aile fertleri bir şey seyredebiliyor! 2 gündür uygulamadan arıza kaydı oluşturmaya çalışıyorum devamlı raporunuz gönderilirken hata oluştu diyor. Ne sorun çözülüyor, ne aboneliğimi sonlandırabiliyorum (2.300₺ cayma bedeli talep ediliyor). Alamadığım bir hizmet için her ay 300 küsur lira ödüyorum ama ne hizmet almak mümkün oluyor ne ayrılmak. Bu sorun devam ederse hizmet alamadığımı ispatlayarak Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim artık. Eskiden mükemmel bir servis sağlayıcı idi ama artık Kablo Net'ten uzak durmanızı öneririm.

Ek
23 Eylül 2024 15:41

09 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 14 saat sonra)
09 Ağustos 2024 09:35
10 Ağustos 2024 12:21
19 Ağustos 2024 10:59

Teşekkür edecek bir şey yok, 10 gün süründürüp buraya yazınca çözdüler sorunu.

Sasan

Ondan sonra yine kopma oldu mu?

Olmadı

Sasan

Merhabalar bende de aynı sorun var nasıl çözüldüğünü söyleyebilir misiniz?

Modem arızası nedeniyle modemi değiştirdiler.

14 Temmuz 2023 17:58
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:47
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
07 Şubat 2024 01:17