İstikbalden Aldığım Masanın Sandalyesinin Sürekli Kopan Ayağı

İstikbalden Aldığım Masanın Sandalyesinin Sürekli Kopan Ayağı
13 Mayıs 2024 09:33

İstikbal Mobilya'dan kopan sandalye ayağı hakkında şikayetim var. 2021 yılında İstikbal Aydıntepe bayisinden mutfak masası satın aldım. Kullandığım süre içerisinde üç kez ayak kısmı kırıldı. Kırılan kısım demir ve kaynak yerinden ayrıldı. Ürün garanti sürecinde olduğu için her defasında ürünün değişimini talep etmeme rağmen sadece parça değiştirildi. Tüketici Hakem Heyeti kararı da maalesef onların lehine sonuçlandı. Montaj sırasında teknik ekip tüm vidaları takmamış, bir tanesi eksik bırakılmış ve sonuç olarak sandalyelerden biri düştü. Kendimiz tekrar takmaya çalıştık ancak üç kez montaj yapıldığı için sandalyenin iç kısmı artık deforme olmuş ve vidaları taşıyamıyor. Şimdi üçüncü yılına girecek olan bu masanın kullanım ömrü bu kadar mı kısa? İstikbal'den aldığımız ürünlerin bu kadar kısa sürede kullanılamaz hale gelmesi kabul edilemez. Şu an bu masanın muadili fiyatı 10 bin TL'yi geçmiş durumda. Ben, masanın ve sandalyelerin değişimini talep ediyorum. Aldığım günü pişmanlıkla anıyorum ve keşke o bayiden alışveriş yapmasaydım diyorum. Bu konuda yetkili birinin acilen benimle iletişime geçmesini istiyorum. Aksi takdirde her gün bu ve benzeri platformlarda ürün değişimi gerçekleşene kadar şikayetlerimi dile getirmeye devam edeceğim. Eğer bu sorun çözülmezse, masayı bayinin önüne getirip orada yakacağım. Resimde işaretlediğim kısımlar artık vidayı kabul etmiyor.

13 Mayıs 2024 09:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Mayıs 2024 14:11

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 2024 12:01
Sürekli Kırılan Sandalyelerle Başım Dertte
Sürekli Kırılan Sandalyelerle Başım Dertte
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 15:38
İstikbal Yemek Masası Sandalyesi Çürük Çıktı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 12:44

Süleyman