İstikbal Kumaş Kalitesinin Kötülüğü

27 Temmuz 2023 11:352.860

Keten koltuk takımı aldım ancak sildiğim yerlerde leke kalıyor. En ufak bir şey değse iz kalıyor ve çıkmıyor silinir leke bırakmaz diye alınan ürünün böyle olması üzdü, daha kullanalı 1 ay oldu. Kumaş değişimi talep ediyorum. Sorunumun çözülmesini gereğinin yapılmasını istiyorum.

1 Destek
27 Temmuz 2023 11:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Temmuz 2023 14:13

24 Ekim 2023 19:34

Hiçbir şekilde aktarım yapılmadı neye göre konuşuyorsunuz

30 Kasım 2023 16:29

Teşekkürler

4 Aralık 2023 15:47

Bana durumu güncellemem için hediye göndereceklerini söylediler fincan takımı yollamışlar hepsi kırık yani yapacağınız iş bu kadar olur gelip baksınlar koltuk takımına sabrım taşmak üzere kalitesiz şirket

4 Aralık 2023 16:15

Göndereceği hediye de aynı İstikbal'in kalitesizliğini gösteriyor zaten sırf güncelleyelim diye bilerek teşekkür yazdırıp böyle hediyelerle de kalitesizliklerini kapatmaya çalışıyorlar kesinlikle hediye kabul etmeyin şikayetinizden de vazgeçmeyin.

21 Aralık 2023 10:22

İstikbal Hizmet Kalitesinin Kötülüğü İstikbal koltuk takımı ve eşyalarının kalitesinden asla memnun değilim. Koltuk takımı için talep oluşturdum. Ancak ne gelen var ne giden. Ben artık sonuçlansın istiyorum. Tüketici Hakları'na da gerekli şikayetlerde bulunacağım. İstikbal benim için çok büyük bir pişmanlık oldu.

14 Ağustos 2025 23:131.426

Konu: Ürün Kalitesi ve Leke Çıkmaması Şikayeti Sayın Yetkili, İstikbal marka koltuk takımımda oluşan “su ” lekeleri n...

İstikbal Kumaşta Leke Kalması

20 Eylül 2023 20:45985

"Hediye gönderildi. Teşekkürler..."

İstikbal Kumaşta Leke Kalması

Koltuk Takımı Kumaşında Çıkarılamayan Su Lekeleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Haziran 2025 19:201.327

Koltuk takımı kumaşında fazla leke kalıyor. İstikbal misty serisi aldığımız ürün. Su lekeleri dahi çıkmıyor. Silmem imka...

İstikbal Koltuk Takımı Deformasyon Sorunu

2 Eylül 2023 17:13858

"Gonca hanıma teşekkür"

İstikbal 2 Ayda Yıpranan Koltuk Kumaşı

8 Ağustos 2023 22:421.783

İstikbal den aldığımız koltuk takımı kullanalı iki ay olmasına karşın kumaşta deformasyon oldu servisten talebimiz üzere...

Tümünü Gör
İstikbal Koltuk Takımı Pişmanlık

İstikbal KoltukTakımı Pişmanlık

Cihat
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal OturmaGrubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal MitraKumaş Sıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra
İstikbal  Koltuk Takımı Şikayeti!

İstikbal  KoltukTakımı Şikayeti!

Neslihan