Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası İmece Kart Kapatılması

İş Bankası İmece Kart Kapatılması
29 Ocak 2024 18:17

Merhaba, bankanızdan almış olduğum bir kredi esnasında bilgim ve rızam olmadan yapılmaya çalışılan, imece kart özel servis olarak adlandırılan bir hizmet sonrası, şube ile sorun yaşadım. Çorlu Şubenizi
defalarca bankanız iletişim formuyla, daha sonra BDDK aracılığı ile şikayette bulundum. Sonuç olarak aktif olarak kullanmakta olduğum, herhangi bir ödeme problemi olmayan iki adet imece kartım şube tarafından kullanıma kapatıldı. Şube tarafından telefonla yapılan bilgilendirme sonucunda sorun yaşandığımız (hakkımı aradığım) için kapatıldığını ve bir daha açılmayacağı söylendi. Hiçbir ticari ahlaka uymayan, yapılan bu yanlışın düzeltilmesini ve kartlarımın kullanıma açılmasını rica ederim, saygılarımla.

Deniz
Deniz
05 Şubat 2024 22:22

Merhaba, şikayetim sonrası bir İş Bankası müşterisi olarak sorunuma bir çözüm beklerken bankaya ait herhangi bir ödeme problemi asla olmayan son kredi kartımın da (3.), şikayete konu olan İş Bankası Çorlu Şubesi tarafından kullanıma Kapatılmasıdır.  Aramızda sadece ticari bir ilişki olmasına rağmen, şube tarafından yapılan bilgilendirmede sorun yaşadığımız için kartınız veya kartlarınız kullanıma kapatılmıştır bilgisi verilmiştir. Ticari ahlaka uymayan bu yanlıştan dönülüp, geçerli bir açıklama yapılıp, kartlarımın kullanıma açılmasını talep eder, teşekkür ederim.

12 Ocak 2024 13:02

İş Bankası Yıllardır Alınmayan Kart Aidat Ve Ek Kart Ücreti

07 Mart 2024 03:14
Bilge sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 12:02
"Sorunum çözüldü teşekkürler aslında sorunda yokmuş yalnızca yanlış anlaşılmalar olmuş karta 1 haftada tanımlanıyormuş işlem tanımlandı ve hakkımı kullandım sadece 3 TL gelmedi hesabıma"

06 Şubat 2025 18:34
Eda sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 13:18

İş Bankası Kategorileri