Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bankada Erken Kredi Kapatma Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

12 Kasım 2024 15:08

Merhaba,
Bankanızın Sancaktepe şubesi müşterisiyim. 11.11.2024 tarihinde şubenize gelerek taşıt kredimi kapattım. Ancak personeliniz kredimi erken kapatmama rağmen taşıt üzerindeki rehini kaldırmadı. Mecburen 12.11.2024 tarihinde şubeyi aradım telefonu açan E*** hanım dilekçe vermem zorunda olduğunu söyledi. Şubeye gelerek ya da mail göndererek olabileceğini belirtti. Araç satış işlemim acil olduğundan şubeye geldim ve işlemimi gerçekleştirdim. Ardından yine aynı gün kaskomu iptal ettirmek istedim ancak sigortamcepte uygulaması şubeye yönlendirdi. Çağrı merkezini aradım onlar da şubeye yönlendirdi. Şubeyi tekrar aradım yine E*** hanım çıktı hatta. Talebimi söylediğimde cep şubeye yönlendirdi. Beni oradan olmadığını söylediğim halde birkaç defa cep şubeye yine yönlendirdi. Olmadığını yineledim. Kendisi mail atabileceğimi, mail adresini sorduğumda sabah paylaştığını iletip “konuşma tarzınız hoşuma gitmedi” dedi. Ben bir müşteriyim hizmet alıyorum. Bankanın iş akışlarını bilmek zorunda değilim. Bir talebim varsa anlamadıysam birkaç kere sorabilmek hakkım. Benim banka personeli tarafından azarlanmam kabul edilemez bir durum. Sizi hizmet almak için aramışken personelinizden azar yedim. Dün ve bugün Sancaktepe şubesi, çm ve Anadolu Sigorta çm ile yaptığım çağrıların dinlenmesini, personele gerekli yönlendirmelerin yapılmasını rica ederim. İyi çalışmalar.

Bahar
Bahar
14 Kasım 2024 15:34

Günlerdir iletişime geçmediler

İş Bankası Rehin Kaldırma Sorunu Ve İletişim Eksikliği

13 Ocak 2025 11:06
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Ödeme Talimatı İptal Edilmiyor, Haksız Para Çekimi Yapılıyor

20 Ekim 2025 20:34
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kapandı Aracımın Rehini Kaldırılmıyor Mağdur Oldum

05 Ağustos 2025 10:15

12 Mayıs 2025 17:12
Said sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 17:22

İş Bankası Kategorileri