ING Bloke Hesap Param İçeride Kaldı

08 Ocak 2024 18:48

Hesabıma bloke konuldu ve blokeli hesabıma yanlışlıkla 22.900 TL para gönderdim. 06.01.2024 tarihinde ameliyatım var ve paraya ihtiyacım bulunmakta. Bugün genel merkez şubesine gittim, ancak Bağcılar'daki kendi şubeme gitmem gerektiği söylendi. Oradaki hanımefendi sağ olsun, güzel ilgilenerek dilekçe yazmama yardımcı oldu. Bağcılar şubesine gittiğimde, blokenin Başakşehir Emniyet tarafından konulduğu ve genel müdürlükten onay beklediğimiz bilgisini aldım. 6 Ocak'tan beri bu onayı bekliyorum. Aynı gün müşteri temsilcilerine durumu ilettim ve bugün şubede işlem yapmama rağmen herhangi bir gelişme yok. Yanlışlıkla gönderdiğim parayı geri istiyorum. Bu para ameliyat için gereklidir ve acilen tarafınıza dönüş yapılmasını rica ediyorum.

16 Ocak 2024 12:46

Tam olarak ne zaman çözüme ulaşacak haftalar oldu param hala sizin bankanız da yatıyor hem hesabıma bloke koydunuz hem para attım içeride kaldı param böyle iş olmaz az bir parada değil yani içeride kalan paramı artık geri verin bu kadar oyalamak nedir insanı ya orayı arıyoruz buraya belge yolladık bekliyoruz diğer tarafı arıyoruz buradan haber bekliyoruz insanı salak yerine koyuyorsunuz artık hiçbir seyide dikkate aldığınız yok yalandan burada incelemede yazıp bir çözüme ulaştırmıyorsunuz kendi paramla rezil oluyorum şaka gibi sizin kadar lanet bir banka daha görmedim ben sizde hesap açtığım güne lanet olsun paramı geri verin.

08 Ocak 2024 18:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)
08 Ocak 2024 18:50

2572207 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

09 Ocak 2024 16:21

Yanlışlıkla kendi hesabımdan attım o hesaba parayı tamam blokeyi kaldırmayın ama ıcerdekı paramı iade edin çok. Mağdur oldunm bu durumdan ve bunu bankanız karsılabılcrkmı yanı koskoca banka 22 bin laraylamı zengin olacak iki fazla tutarak ben burda kaç gündür mağdurum kaç gündür yok ole yok boşa deniliyor sadece geri iademi istiyorum hesabıma g6venım para giriş'i yapmayın hemen bloke konuluyor

16 Ocak 2024 12:42

Tam olarak ne zaman çözüme ulaşacak haftalar oldu param hala sizin bankanız da yatıyor böyle iş olmaz az bir parada değil yani içeride kalan paramı artık geri verin bu kadar oyalamak nedir insanı ya orayı arıyoruz buraya belge yolladık bekliyoruz diğer tarafı arıyoruz buradan haber bekliyoruz insanı salak yerine koyuyorsunuz artık hiçbir seyide dikkate aldığınız yok yalandan burada incelemede yazıp bir çözüme ulaştırmıyorsunuz kendi paramla rezil oluyorum şaka gibi sizin kadar lanet bir banka daha görmedim ben sizde hesap açtığım güne lanet olsun paramı geri verin.

Gökdeniz
31 Mayıs 2024 21:03
Fadıl sonuçtan hiç memnun değil

Fadıl

Bloke Edilen Hesaplar Yüzünden Mağduriyet

Burcu
18 Ocak 2025 10:53
Bloke Edilen Hesaplar Yüzünden Mağduriyet
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Kapandı, Param Bloke Edildi: ING İle Yaşadığım Sorunlar

27 Ocak 2025 18:19