Hasan sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Adam Seviyor!

ING Bank Adam Seviyor!
25 Eylül 2024 10:37

ING Bank mobil uygulamasından altın aldım. 120 TL makas aralığı varmış, sonradan gördüm. Altını alır almaz direkt olarak 12 bin tl eksiye girdim. Bu ne saçmalık, bu ne aymazlık. İnsanlar sizin kadar kolay para kazanmıyor. Küçük birikimlerimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama onu da elimizden alıyorsunuz. Yazıklar olsun size

25 Eylül 2024 10:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)
25 Eylül 2024 10:56
25 Eylül 2024 11:28

Böyle bir saçmalık olabilir mi ya. 308 bin liralık yatırım amaçlı altın alıyorum, anında alır almaz 12 bin eksiye giriyoruz. Bunun mantık neresinde. Bu bir so uygun değil de ne peki.

Bahadır
Bahadır

ING Bank Bodrum Şube ile ilgili yazı yazıyorum eşim şubeye hesap açtırmak için gidiyor yurt dışı yerleşik Türkiye'de banka hesabı açıp vadeli yapacak bireyseldeki arkadaşın tavırları zaten hoş değil Türkiye'de adresiniz yok hesap açamam size ya zaten adı üstünde yurt dışı yerleşecek e-Devletten yerleşim yeri belgesi alınarak operasyon bölümüne gönderiyorsun yapıyorlar Bodrum'da hiç mi yurt dışında yaşayıp da Bodrumlu hesap açtırmak isteyen yok bu kadar saçma bir banka düşünce yapısı olamaz insanlarda bilmiyorsan da şube müdürüne yönlendir dider hanım ne kadar düzgün asil bir bayan şube müdürünüz bilmiyorsan şube müdürünü ara böyle böyle bir durum var karşımda bana böyle böyle diyorlardı hemen niye kestirip atıyorsun ki gerek yok bu tür davranışlara daha güzel daha ılımlı daha güzel bir yaklaşım yaparak hesap açmak varken çevremdekilere söylüyorum söylemeye devam edeceğim

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
22 Ağustos 2023 15:06

Serdar
14 Eylül 2023 09:17
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
14 Eylül 2023 15:40