Selda sonuçtan hiç memnun değil

ING Aidatsız Kart Olan Light Kartı Göndermiyor

21 Mart 2024 15:45

Yıllardır ING müşterisiyim. Fazla bir kampanyası olmamasına rağmen kredi kartı da çıkarttım. Fakat kredi kartı aidatı çok olduğu için BDDK kuralları gereği aidatsız kart olan light kart istedim. Fakat ilk defa kart alıyormuşum gibi muamele gördüm. Tekrar kredi kartına başvurum alindi. Diğer bankalar aidatsız kart isteyince otomatik zaten kartınız varsa hemen aidatsız kart gönderiyorlar. Fakat ING diğer bankalardan farkı ne anlayamadım. 10 gündür bekliyorum az önce aramışlar. Light kart başvurularında sıkıntı varmış başvuruyu iptal etmişler. Sure tamamlanınca karta başvuru yapacakmışız yeni müşteri gibi. Onaylanır sa göndeririz diyor. Benim zaten kartım var ben aidatsız kart gönderin diyorum. Neyi anlamıyorlar anlamadım. BDDK kuralları gereği ben müşterinizsem otomatik tanımlanır aidatsız kart ben ilk defa kart istemiyorum sizden mevcut kartı aidatsız karta çevireceksiniz diyorum. Yok yeniden başvuru yapacaksınız diyor. ING sorunu çözsün light kartı göndersin adresime aksi halde iptal edeceğim. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Bankanız müşteri kaybeder. Size bedava anket sunuyorum. Doğru işleyişi anlatıyorum. Sizin diğer 10 bankadan farkınız ne de ücretsiz kart isteyince sorun yaratıyorsunuz sorunu çözmeden beni aramayın benim kararım net. Ücretsiz kart yoksa kartı oder iptal ederim. 6 banka aidatsız kartı otomatik anında onaylayıp yolladı. Sizin farkınız ne siz BDDK kurallarıyla çalışmıyor musunuz. Anlamasak var ya müşteriyi abdal yerine koyuyorlar. Her karta 600 700 TL aidat verecek kadar zengin değilim. Para taşımamak için kart taşıyorum ben. Kartın izin kampanyası bile yok kendinizi geliştirin.

21 Mart 2024 16:17 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba Selda E., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

25 Mart 2024 15:16

Konuyla ilgili sizinle telefonda iletişime geçtik. İyi günler dileriz.

31 Mart 2024 01:54

Evet iletişime geçip light karta tekrar başvuru yaptılar yeni müşteri gibi hala onaylanmadı. 1 aydır savaş veriyorum BDDK hak olarak sunduğu mevcut müşteri istediği zaman aidatsız kart verme zorunlu olduğu halde vermemekte ısrar ediyorlar. Fakat kart ücreti yansırsa iade için yardımcı olacaklarmış iadesi de kesin değil. Ben böyle şey görmedim. Karttaki borcu ödeyip kapatacağım zaten fazla kampanyası da yok kartınızın.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
08 Temmuz 2024 17:42
ING Kart Aidatı Sorunu
Yener sonuçtan hiç memnun değil

Yener
15 Eylül 2023 12:05
Mehmet sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2025 19:19
"Az önce mesaj geldi şu şekilde 2728*** numaralı bildiriminizde belirttiğiniz ücret, komisyon ve masraflar, bankamız tarafından yasal düzenlemeler kapsamında alınıyor. Sizin memnuniyetiniz bizim her zaman onceligimiz. Bu nedenle, kartınıza yansıyan yıllık üyelik bedeli ücretinizi iade ettik. İyi alışverişlerde kullanmanızı dileriz. İletişim:08502220600 mersis:0876004224300365 B001"
ING Bank Kart Aidatı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Alper
19 Ekim 2024 01:15
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
14 Eylül 2023 12:23
"Kısa sürede ve şubeye gitmeden çözümlendi Mert Bey'e teşekkür ederim."
ING Kategorileri