Emre sonuçtan hiç memnun değil

HP'NİN Laptop Onarımı İçin Günlerdir Bekletmesi

Emre
24 Mayıs 2024 14:56

HP Ürünleri almak isteyenlerin, bu şikayetimi okumaları menfaatinedir.
HP marka laptop'um arıza yaptığı için 10.05.2024 tarihinde firmanın yetkili servisi olan BDH Bilişim isimli firmanın Maltepe'de ki adresine bizzat teslim ettim. Aciliyet durumunu belirttim.
Bir hafta sonra hiçbir haber gelmeyince firmayı arayıp durumunu sorduğumda (kendim aradım özellikle belirtiyorum, onların hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar.) ana kart ve başka arızalar olduğunu ve ücret bilgisini paylaştılar. Ana kart değişimine onay verdim. Bana ücretini belirten bir mail attılar ve buraya dekontun gönderilmesini istediler. Onarım ücretini bir iki dakika içinde gönderip dekontu belirttikleri şekilde mail attım. Bu işlemin gerçekleştiği tarih 17.05.2024.

Firmadan gene hiçbir şekilde dönüş gelmediği için 22.05.2024 tarihinde tekrar aradım, bana kendilerinin gönderdiği teklif mailinde PDF ' i eklemeyi unuttukları için henüz onarıma başlanılamadığını söylediler.
Evet yanlış duymadınız firma kendi göndermeyi unuttuğu PDF için onarımı 5 gün daha bekletiyor ve bunu bana hiçbir şekilde bildirmiyor.
Ben arayınca bu durumu öğreniyoruz. Bu sefer HP ' yurt dışı servisiyle de durumu paylaştım ve arkadaşlar zahmet edip bana unuttukları PDF formunu mail attılar. Hemen aynı gün içerisinde PDF i doldurup kendilerine mail attım.

Bugün 24.05.2024 cihazı verdiğimden beri 14. Gündeyiz. Arkadaşları uyara uyara, onların yapması gerekenleri hatırlatarak işimizi parasını ödeyerek yaptırmaya çalışıyorum.
Bugün 24.05.2024 ve tekrar aradım, telefonda bana verilen cevap hayret verici :
- ana kart siparişinizi vermek için sıraya aldık. Yani hala ilerleme %0.
Ana kart siparişinizi verdik gelecek değil, ana kart siparişinizi vermek için bekliyoruz diyorlar. Böyle ilginç bir firma.
Telefondaki temsilcilerine 2 aya kadar ürünü teslim edebilecek misiniz diye sorduğumda yardımcı olabileceğiniz başka bir durum var mı diyor. Sanırım bu olanlara rağmen bana yardımcı olduklarını düşünüyorlar.

27 Mayıs 2024 15:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Burak
21 Ağustos 2024 11:17
Engin sonucu yetersiz buldu

Engin
05 Ağustos 2024 14:56
HP Notebook Servis Şikayeti
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
21 Mayıs 2024 15:12