HP Nin Müşteriye İlgisizliği

HP Nin Müşteriye İlgisizliği
Arkın
23 Ağustos 2023 00:52

14.05.2023 tarihinde Teknosa'dan almış olduğum 2023157326295 sipariş numaralı bilgisayar ilk haftadan donma, kasma, pil dengesizliği, bir anda kapanma ve FPS sorunları (3 ile 10 arasında değerler vermekteydi) başladı. HP ye güvenerek aldığım ürünü satın alınan Teknosa mağazasına götürdüğümde yazılımsal birkaç güncelleme yaptıklarını, eğer sorun devam ederse değişim için tekrar getirmemi söylediler. Bahsettiğim sorunlar sözde ''yazılım güncellemesinden'' sonra daha da arttı ve ben de ürünü değişim için tekrar götürdüm. 1 Aydan fazla süre dönüş yapılmamasının üstüne tekrardan bayiye gidip sürecin ne durumda olduğunu sorduğumda bana ''talebinizin üzerinden 20 iş günü geçtiği için para iadenizi yapabiliriz'' cevabını aldım. Bunu kabul etmeyip değişim istediğimi belirttiğimde ''Arena Bilgisayar'' isimli bir firmanın telefon ve mail ini verdiler ve ''değişim talebinizi buraya yapın'' dediler. Oradaki yetkili kişiyle olan diyalogda benim RTX 4050 ekran kartlı bilgisayarıma değişimi kabul edip ilk aldığım bilgisayarın fiyatına RTX 3050 ekran kartlı versiyonunu vermeyi teklif ettiler. Kabul etmediğimde benden aynı teknik özellikteki farklı bir bilgisayara 165 dolar + KDV olarak bir ek ödeme istediler. Kendiliğinden hatalı olan bir ürünü değişime gönderdiğimde neden aynı fiyata daha düşük versiyonunu kabul etmek veya 5500 TL gibi bir fark ödeyerek yine aynı özellikteki bilgisayarı almak gibi iki seçeneğe boyun eğmek zorunda bırakılıyorum. Benim bilgisayar için istediğim birebir emsaliyle değiştirilmesi. Ben Renault&Dacia nın müdürüyüm ve şu ana kadar iş bilgisayarlarımızı HP den temin ettiriyordum. Ben de HP nin bu güvenilirliğine dayanarak oğluma Üniversitesi için bilgisayarı sizden aldım fakat çalıştığınız bu aracı kurumların ve sizin müşteriye olan ilgisizliğiniz güvenimi tamamen sarstı. Bundan sonra ne şirkete ne de eve HP almayı düşünmüyorum. Umarım kısa zamanda bu sorunumuzu çözüp bilgisayarı birebir emsaliyle değiştirirsiniz.

23 Ağustos 2023 10:32 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sudenur sonuçtan çok memnun

Sudenur
03 Mayıs 2024 16:07
"Özlem Hanım'a desteklerinden ve açıklamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum."
HP Servis Onarım Kötülüğü
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
16 Aralık 2023 09:33

Selen
30 Ekim 2023 09:32
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
03 Temmuz 2024 22:41
Enes sonuçtan hiç memnun değil

HP Omen Max 16 Cihazında Sürekli Donma Sorunu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Enes
28 Ağustos 2025 09:54