Hoover Çamaşır Makinesi Yerinden Fırlıyor

10 Kasım 2023 22:50

2 yıl önce hover marka 11 kg kapasiteli yıkama ve 9 kg kapasiteli kurutma özellikli çamaşır makinesi aldık. Makine ilk teslim edildiği günden itibaren sorunlar yaşamaktayız. Servis ekipleri her ziyaretlerinde sorunun normal olduğunu belirtiyorlar, ancak makine kapasitesinin altında çamaşır koyduğumuzda bile kazan sallanıyor. Ne yazık ki bir nevresim setini bile tam olarak atamıyoruz; yorgan, çarşaf ve yastık kılıflarını ayrı ayrı yıkamak durumunda kalıyoruz. Ayrıca, banyo havluları ve bornozlar gibi ağır eşyaları yıkamada da sorunlar yaşıyoruz. Makine, evimizin laminant zeminini zarar verdi ve kaygan fayanslar için ek ayaklar almak zorunda kaldık. Makine, dolap kapaklarına da zarar verdi ve bu durum evimize gelen herkes tarafından fark edildi. Servis, defalarca çağrılmalarına rağmen makinenin arızalı olmadığını iddia etti. Ancak bir keresinde, makinenin yerinden oynadığını ve parça değişimi gerektiğini söylediklerinde arızayı kabul ettiler.
Yaklaşık 4 ay bekledikten sonra servis geldiğinde, makinenin kazanı sürtünme sesleri çıkarmaya başladı ve yumuşatıcı gözü de bozuldu. Yumuşatıcı almıyor ve bir aydır servis talebimiz üzerine herhangi bir geri dönüş alamadık. Maalesef, markanın servis kalitesi çok düşük ve personelin tavrı son derece olumsuz. Diğer servisler videoları izledikten sonra hemen amortisör ve kazan arızası olduğunu belirtirken, bu servis hiçbir sorun olmadığını iddia ediyor.

11 Kasım 2023 08:54 (Şikayetten 10 saat sonra)

Okan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 19:20

Hoover Çamaşır Makinesi Ürünleri Yırtıyor!

Nilay
23 Kasım 2023 12:46
Hoover Çamaşır Makinesi Ürünleri Yırtıyor!
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Hoover - Kurutmalı Çamaşır Makinesi - Hdq

Gözde
26 Şubat 2024 11:56
Hoover - Kurutmalı Çamaşır Makinesi - Hdq
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
05 Ağustos 2023 20:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Gürültü Ve Yürüyen Sorunlar

Murat