25 Haziran 2024 14:574.978
Polat'ın Teşekkür Mesajı
Hepsijet Genel müdürü Atilla Alver ve Müşteri temsilcisi Büşra Hanım çok teşekkür ederim. Yaşanan sorunu kısa ve hızlıca çözüme kavuşturdular. Hepsijet General Manager Atilla Alver and Customer Representative MS. Büşra, thank you very much. They quickly found a solution to my problem.

Gönderim
Transfer Sürecinde
25.06.2024, 13:12
Antalya TM Aktarma Merkezi (Antalya)
Kargoya Verildi
24.06.2024, 13:54
Hb Gebze Depo (İzmit)
Teslim Adresim: Konutkent / Çankaya (Ankara)
İstanbul'dan - Ankara'ya gelecek bir kargo nasıl olur da Antalya üzerinde olabilir?
Ayrıca bunu merak edip müşteri temsilcisini aradım. F***** isimli müşteri temsilcisi dalga geçer gibi kargonuz Antalya'da bugün teslim olacak dendi. Bende Şaka mı yapıyorsunuz? Şu an Saat 14:15 Ankara ile Antalya arası 7-8 saat. Kusura bakmayın bir karışıklık olmuş diyeceğinize bugün teslim olabilir diyorsunuz.

Üst amiriniz ile iletişime geçmek istiyorum. Sizden şikayetçiyim dediğimde sizi kimseye bağlayamam ben buradan oluşturabilirim diyor. Nasıl oluyor da bir insan kendi kendini şikayet edebiliyor? Bu nasıl bir kurumsallık?

25 Haziran 2024 15:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Polat
25 Haziran 2024 16:16

İncelemenizde kargo dağıtımız gibi olursa vay halimize. Hepsiburada'dan son alışverişimide bu şekilde yapmış oldum. Artık diğer trend alışveriş sitesinden alışverişimizi yapacağız.

Polat
26 Haziran 2024 09:27

Yanlış Yönlendirilen Kargo Ve İletişim Sorunları

28 Kasım 2024 22:273.189

"Sorunum çözüldü teşekkürler"

Yanlış Yönlendirilen Kargo Ve İletişim Sorunları

24 Aralık 2024 11:121.667

Kargo teslimat ve kargonun teslim olmaması ilk müşteri temsilcisiyle görüştüğümde Erzurum depoya gidiyordu bugün sorduğu...

4 Eylül 2024 15:18827

Antalya'da yaşıyorum. Aynı gün Hepsijet üzerinden iki paketim Antalya aktarmaya ulaşırken bir diğeri hala aktarma merkez...

8 Ekim 2024 17:141.305

"Sorunum çözüldü. E*** Hanım'a, verdiği yardımlardan ve sürekli benimle irtibat halinde kalmasından dolayı çok teşekkür ederim. Kendisi, sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözdü ve özenle ilgilendi. Ne kadar kötü bir deneyim yaşamış olsak da E*** Hanım'ın mükemmel desteği ve ilgisi sayesinde durumu olumlu bir şekilde sonuçlandırabildik. Bundan sonra da her sorunun sizin gibi özenli ve yetkin bir temsilci tarafından çözülmesini dileriz. E*** Hanım'a tekrar çok teşekkür ederim."

23 Aralık 2024 15:021.513

Teknosa'dan 19.12.2024 tarihinde ürün aldık. Ertesi gün kargoya verildi. Ta...

Tümünü Gör
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Ömer
Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert
Hepsijet Sorumsuzluk Teslim Esnasında Apartmana Zarar Veriyor