Neslihan sonuçtan memnun değil

Hepsijet Hasarlı Dağıtıma Çıkmayan Kargo

Neslihan
26 Kasım 2023 17:11

27 Ekim'de aldığım ürünler hiçbir bilgilendirme yapılmadan yaşadığım şehre gelmiş ancak kutu hasarlı diye geri gitmiş. Firmayı arayınca öğrendim. Ürünleri tekrar istedim bu kez bilgilendirme yapıldı. Hepsijet 17 Kasım'da dağıtıma çıktı diye ancak o gün gelen giden olmadı. Bu arada iki kere müşteri hizmetlerini aradım. Yoğunluktan dolayı yetişemediklerini en kısa sürede tekrar dağıtıma çıkacağını söylediler. 22 Ekim'de bana ürünün teslim edildiğine dair bir mesaj geldi. Daha sonra Hepsijet personeli beni arayıp 21 inde bana teslim ettiğini söyledi. Öyle bir şey olmadığını karıştırdıklarını söyledim. Bana bilgilendirme yapacağını söyledi 24 Kasım cuma günü aradığımda kutunun hasarlı olduğunu geri göndereceklerini bana da bilgilendirme yapacaklarını söyledi. Ancak hiçbir bilgi verilmedi. Yani aynı ürün iki defa geldi ama ben göremedim bile ve bu süreçte bir ay geçti. Akıbeti hakkında hiçbir fikrim yok.

05 Aralık 2023 08:31

Geçen hafta da yazmıştım. Beş dakikada halledilecek konuyu on gündür halletmediler. Süreli arıyorum. Bugün yarın diyorlar. Ürününün bana teslim edildi göründüğü için öncelikle ürünün tesliminin iptalini genel müdürlüğün yapacağını daha sonra da şubenin iade işlemini yapacağını söylediler. Ama o kadar mail attık demelerine rağmen hala en ufak bir değişiklik yok. Ürün iki defa gelmiş kırmışsınız. Üstüne teslim etmediğimiz halde öyle bir işlem yapılmış. Şimdi her gün arıyorum ama bir iade işlemini yapmadınız. Bu kadar mağdur edildiğime inanamıyorum gerçekten. Müşteri hizmetleri defalarca, genel müdürlük, şube müdürü, dağıtıcı kurye konuşmadığım kimse kalmadı. Sadece haklı olduğum ve özür duyuyorum ben bunları duymak istemiyorum. Neden işlem yapılmıyor. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını istiyorum sadece.

26 Kasım 2023 17:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Neslihan
04 Aralık 2023 17:31

Hiçbir gelişme yok. Ürün bana teslim edildi göründüğü için öncelikle ürünün tesliminin iptalini genel müdürlüğün yapacağını söylediler. Daha sonra da şubenin iade işlemini yapacağını kaç gündür arıyorum. Mail attık diyorlar ama hala bir gelişme yok. Beş dakika sürecek işi günlerdir yapmadılar. Yeter artık iade edin yıprandım resmen sürekli arayıp sormaktan. Tıp 1 Diyabetim var bu durumdan dolayı sürekli sinirlerim bozuluyor.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar

30 Kasım 2024 08:14

Nesibe
25 Mart 2024 15:14
Hepsijet'ten Şikayetçiyim. Ürünlerim 2 Defadır Hasar Gördüğü İçin
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
16 Ekim 2023 14:40