Bilecik Hepsijet De Çalışan Kurye

Bilecik Hepsijet De Çalışan Kurye
Tuğçe
31 Mayıs 2024 12:35

Bilecik Hepsijet'te çalışan kurye, bugün beni arayıp ulaşamayınca iznim olmadan kargomu markete bırakmış. Daha sonra tarafına dönüş sağladığımda bana 'Doğa Market'e bıraktım kargonuzu, teslimat kodunu verin' dedi. Bana sormadan nasıl bırakırsınız? Pelitözü'nde 'Doğa' isminde bir market olmadığını söyledim, üstelik benim adresim açık ve net yazıyor. Kişinin işine gelmediği için eve bırakmak yerine, kafasına göre ismini bile doğru bilmediği bir markete bırakmış. Daha sonra teslimat kodunu istedi, vermedim. Sesini yükseltti, bana saygısızca konuşarak bağırdı. Ses tonuna dikkat etmedi, üste çıkmaya çalışıp yalan söyledi. Hem 'bıraktım markete' dedi, hem de 'bırakmadım' dedi. Ben de saygısızlık yapıp telefonu kapattım. Böyle bir firmaya bu tarz bir kurye yakıştıramadım. Adamın üslubu bağırarak bana laf söylemekti, şikayetçiyim.

profile profile
31 Mayıs 2024 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Fatma
Fatma

Merhaba tuğçe hanım o kadar haklısınız ki bizde ilk kez Hepsijet'in bu yeni kuryesinden şikayetçiyiz böyle kurumsal bir firma neden böyle üslubu bozuk İnsanları bünyesinde çalıştırıp markasını zedeler inanın şaşkınım umarım çalışanlarına üslup ve nezaket kurallarını öğreten bir seminer düzenlerler benimde başıma yakın bir zamanda geldi adam işi zorla yapıyor gibi sevmiyorsan yapma şikayetinizin neticesini bizimlede paylaşırmısınız

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
03 Mart 2025 21:10
Hepsiburada Ve Hepsijet'in Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

05 Temmuz 2025 20:47
yanlis-zile-basan-kurye-ve-ilgisiz-destek-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
yanlis-zile-basan-kurye-ve-ilgisiz-destek-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 23:52

hepsiJET Kategorileri