İrem sonucu yetersiz buldu

Hepsiburada Hak Ediş Ödemesini Yapmıyor

01 Ağustos 2024 15:19

Hepsiburada da satış yapmaya başladığımdan itibaren devamlı ödeme problemi yaşıyorum. Bundan kaynaklı hesabımı tatil moduna aldım. Son kalan ödemem normalde 9 Temmuz da yapılacaktı sırasıyla tarihleri 16,19,23,30 ve bugünde 6 Ağustosa atıldı. Bunun neden olduğunu sorduğumda devamlı geçiştiriliyor panelden bunu görüntüleyemiyorum diyor müşteri temsilcisi. Finans ekipleri tarafından aranmayı talep ediyorum yine aranmıyorum. Geri dönüş asla yok hak ettiğim kazancımı 1 aydır yatırmıyorlar.

01 Ağustos 2024 15:03

Hepsiburada'dan satış yapmaya başladığımdan itibaren devamlı ödeme konusunda problem yaşıyorum. Otomatik kesintiler, ödeme gününü ileri atmalar ve gününde asla ödeme yapılmaması sebebiyle hesabımı tatil moduna aldım. Hak ediş ödemesinde bütün ödemeleri bir şekilde aldım ta ki son ödemeye kadar. 9 Temmuzda yapılması gereken ödeme sırasıyla 16,19,23,30 ve şimdi de 6 Ağustos a aktarıldı. Müşteri temsilcisini aradığımda panelinde görüntüleyemediğini söylüyor. Finans ekipler tarafından defalarca aranmayı talep ettim birkaç defa arandım yine geçerli bir sebep söylemediler. Hak ettiğim kazancımın acilen yatırılmasını rica ediyorum!

01 Ağustos 2024 15:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Ağustos 2024 11:57

Merhaba İrem Hanım, Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup, en kısa sürede konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Satıcı Firmalar Destek Hattına ulaşabilirsiniz. Ayrıca destek taleplerinizi Hepsiburada'ya iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

İrem
İrem
03 Ağustos 2024 17:05

Bir sürü destek talebi oluşturdum hala da dönüş olmadı

09 Ekim 2024 10:09

17 Temmuz 2024 12:53