Halkbank'ta Oynanan Oyun

22 Mayıs 2024 21:59

Annemizin vefatından sonra Halkbank Sefaköy şubesinde altın hesabında bulunan hisselerimizi almaya gittik. Kardeşlerden biri şehir dışında yaşadığından giderken kendi hissesini almıştır. Fiziki altın veremeyecekleri için o günkü altın fiyatı üzerinden Gr mina karşılık tl olarak payını almıştır. Bizde nasılsa bankada kalacak X banka y banka fark etmez diye kendi hisselerimizi almadık. Bir buçuk yıl sonra almaya karar verdik. Bankaya gittiğimizde yapılan hesapta kardeşimizin aldığı tarihten hesap yapıldığını gördük. Bize eski tarihli tutar üzerinden ödeme yaparak bizleri zarara uğramışlardır. İtirazlarımız karşılığını bulamıyor. Şube genel müdürlük yetkili diyor. Genel müdürlük bizimle ilgisi yok şube ile çözün diyor. Bizim işimizi kim çözecek. Bizim zararımızın karşılanmasını istiyoruz

23 Mayıs 2024 09:30 (Şikayetten 11 saat sonra)

23 Mayıs 2024 09:50

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Sebahat sonuçtan memnun

Sebahat
22 Mayıs 2024 23:38
"Gerekli yerlere şikayetler yapıldıktan sonra itirazımız hakli bulundu ve farkımızı bize başvuru tarihindeki gr altin fiyatı üzerinden ödediler. Teşekkürler Halkbank."
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Fiziki Altın Teslimatında Gecikme Ve İletişim Sorunu

02 Mayıs 2025 13:45

10 Ekim 2023 21:18
Halkbank Altın Hesabının Orantısız Makas Aralığı
Halkbank Altın Hesabının Orantısız Makas Aralığı
Elif sonuçtan memnun

28 Temmuz 2023 12:23
"Uzun bir süre sonunda işlemim sonuçlandı. Teşekkürler..."
Gul sonucu yetersiz buldu

24 Temmuz 2023 15:27