Emre sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Tuzla Şubesi Promosyon Mağduriyeti

05 Şubat 2024 22:26

15.03.2023 'de, Halkbank Tuzla şubesinin, çalıştığım milli savunma Üniversitesi deniz harp okulu komutanlığı arasında kurum maaş ödemesi protokolü kapsamında tarafıma 27.025 TL promosyon tutarı yatırılmıştır.

03.08.2023'de, çalıştığım kurum olan deniz harp okulu komutanlığı ile sözleşme sürem bitmesi nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Halkbank Tuzla şubesi, benden 22.520,07 TL tutarını 7 gün içerisinde şubeye geri ödememi istemiştir. Aksi halde aleyhimde yasal işlem başlatacağını bildirmiştir.

Deniz harp okulu komutanlığı ile Halkbank Tuzla şubesi arasındaki kurum maaş protokolü tarafımda bulunmamaktadır. Halkbank Tuzla şubesi, kurum maaş ödemesi protokolünü yaparken benim sözleşme bitim tarihimi bilmesine rağmen tarafıma promosyon ödemesini yapmıştır. Tarafımdan istenilen ücretin iptal edilerek mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Bu durumu CİMER üzerinden BDDK ve tüketici hakem heyetlerine başvuru yaparak yasal haklarımı sonuna kadar arayacağımın bilinmesini istiyorum.

06 Şubat 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

06 Şubat 2024 09:58

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

12 Mayıs 2025 14:21

Gaziantep Şirehan Halkbank Şubesi Promosyon Ödemesi

26 Haziran 2023 14:40
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Promosyon Sözleşmesi Onayım Olmadan Yapılmış Ve Bilgilendirme Eksikliği

Mahmut
05 Mayıs 2025 22:38
Promosyon Sözleşmesi Onayım Olmadan Yapılmış Ve Bilgilendirme Eksikliği
Duran sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 14:09
Hayri sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 12:30

Halkbank Kategorileri