Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paramı İstiyorum!

14 Haziran 2023 22:58
14 Haziran 2023 12:39

Ankara Etimesgut Elvan Mahallesi Halkbank ATM'sinde para yatırırken ATM'nin paramı yutması

15 Haziran 2023 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

15 Haziran 2023 15:25
15 Haziran 2023 16:58

Ben zaten kendi bankam Ziraat Bankası'na durumu ilettim bankam aracılığıyla Halkbank'na şikayetimi gerçekleştirdim 26 Mayıs tarihinde, bu şikayetime cevap olarak benim makineden paramı aldığım söylenmiş Halkbank tarafından Ziraat Bankası'na Ziraat Bankası beni arayıp bunu belirtti ben de durumum böyle olmadığını Ziraat Bankası'na ilettim Halkbank'na biz tekrar ileteceğiz dediler ama ben de şahsi olarak buradan şikayetimi tekrar yolladım, Halkbank'nın malum makinesindeki hesaplar ortada değil midir? O paralar sayılmamış mıdır? Sahipsiz 1000 lira gözükmemiş midir? Ben Halkbank'nın Ziraat Bankası'na verdiği yanıt üzerine tekrar ayrıca buradan şikayette bulunuyorum ve Halkbank makinesinin yuttuğu 1000 lira mı geri istiyorum

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

ATM’de 1000 TL Para Sıkışması Ve Uzayan Yanıt Süreci

Muhammed
09 Nisan 16:38
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 14:50
atmde-yutulan-para-14-gundur-hesabima-gecmedi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Cise sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 12:13

Halkbank Kategorileri