Numan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paraf Kampanyaları Yanıltıcı Ve Kazanılan Hakları Vermiyor

11 Haziran 2024 12:47

Halkbank maaş müşterisiyim. Halkbank'ın Paraf kampanyalarına katılım göstermeye çalışıyorum. Paraf günüm kampanyasında yapılan harcamalarda %5 indirim veya 5 kat ParafPara kazanma hakkı verildiği için seçtiğim günde Paraf kredi kartımla harcama gerçekleştirdim. Ancak dahil olduğum kampanyadan yararlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda çeşitli gizli bahanelerle kampanyadan hak sahibi olamadığımızı açıklamaya çalışıyorlar. Bu durumdan şikayetçiyim. Kampanya yapıyorsanız kazanılan hakların da uygulamasını yapmanız müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Kazanılan hakkın tanımlanmasını talep ediyorum.

11 Haziran 2024 13:11 (Şikayetten 23 dakika sonra)

11 Haziran 2024 13:20

Müşterimize 10.06.2024 tarihinde e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

11 Haziran 2024 13:30

Tarafıma mail ile verilen cevap, yapılan işlemde düzenleyici ve kazanılan hakkın verilmesini içermemektedir. O yüzden mevcut şikayetim devam etmektedir.

Emrah
Emrah

Paraf parayı vermemek için 50 takla atıyorlar. Mobilya ve Yapı Market alışverişinde 2 bin TL'ye varan ParafPara diyor. Şirket başlığı Hırdavat ve inşaat malzemeleri olan şirketten fiziki pos üzerinden alışveriş yapıyorum ParafPara verilmiyor. Yapı Market olması için ne satması gerekiyor. İnşaat malzemeleri yapı malzemesi olmuyor mu? Madem öyle şu şu mağazalarda geçerlidir diye belirtin gidip oradan alsın insanlar. Yazık gerçekten. Alenen tüketiciyi yanıltıcı reklam-kampanya

Numan

Maksat harcama yaptırmak başka bir şey değil

15 Şubat 2024 18:05
İsa sonuçtan memnun

20 Temmuz 2025 21:45
"Teşekkürler"
kampanya-mesajlariyla-yaniltici-bilgilendirme-ve-eksik-parafpara-yuklemesi-1.jpg

08 Mayıs 2024 03:34

Halkbank Kategorileri