Halkbank Müşteri Memnuniyeti Yok

23 Ağustos 2023 12:29

Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı Halkbank'ta ticari hesap açmak istedim. 30 gündür defalarca muhasebe bilgilerimi göndermen rağmen ilgilenmiyorlar. D... Y... üst katta 23/08/2023 tarihinde yine gittim, hiç ilgilenmedi. Müşteri memnuniyeti sıfır, hiç ilgilenmedi ve ilgilenmiyor.

25 Ağustos 2023 10:00

Merhaba Şanlıurfa Haliliye Halkbank şubesinde üst katta demet sultan yanar aşık suratla müşteriyi terslemesi hiç hoş değil 1 aydır belgelerimi göndermeme rağmen halen ticari hesap açmadı şikayetim üzerine beni arıyor ve boş yere kendini haklı çıkarmaya çalışıyor devlet Bankası orada bütün milletim hakkı var gelen müşterilere kimsenin aşık suratla karşılamaya hakkı yok bakanlara herkese bunu bildireceğim gerekirse Cumhurbaşkanlığına kadar bilgi vereceğim

23 Ağustos 2023 12:35 (Şikayetten 6 dakika sonra)

23 Ağustos 2023 14:30

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Mahsum
05 Kasım 2025 22:13
halkbank-subesinde-ilgisizlik-ve-gereksiz-evrak-talebiyle-magduriyet-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 20:41
"Teşekkür ederim"

18 Ocak 2025 18:55
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Açık Hesap Başvuru Sonuç Gecikmesi

04 Ağustos 2023 20:45