Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kızılay Nakit Destek Projesi'nde ATM Sorunu

04 Nisan 2024 20:12

Bugün Kızılay'dan mesaj geldi. Parayı çekmeye gittim Halkbank'a, ancak hata verdi. Kızılay - ıfrc iş birliği ile en kırılgan hanelere yönelik başlatılan 'Temel İhtiyaçlar Nakit Destek Projesi' kapsamında, altı farklı ATM denedim ve hepsi aynı hatayı verdi. Farklı illerde bulunan kardeşlerime de durumu sordum ve onlar da aynı hatayı aldılar. Esenkart'a zaten aylardır yatırılmayan destekler bir yana, bu durum tam bir skandal oldu.

İşlemim tamamlanıncaya kadar bu mesajı saklayınız.

05 Nisan 2024 22:02

Depremde zarar gördüğümüz halde Halkbank'na yatan yardım parasını çekemiyorum üzgünüz şu an işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor verdiği numarayı arıyoruz illa Halkbank müşterisi olmamızı istiyor ne yapacağız biz Sayın yetkililer, Türk Kızılay ve ıfrc tarafından gerçekleştirilen Koruma Nakit Destekleri kapsamında gönderilen 5.000,00 TL tutarındaki yardımımı, belirtilen referans numarası ile tüm Halkbank ATM'lerinden 04.04.2024-25.04.2024 tarih aralığında 'kartsız işlemler' menüsünden 'Kimlik No ile Para Çekme' adımından çekemiyorum.

İşlemim tamamlanıncaya kadar bu mesajı saklayınız.

05 Nisan 2024 08:52 (Şikayetten 12 saat sonra)

05 Nisan 2024 09:20

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

07 Nisan 2024 20:18
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
03 Haziran 2024 14:32