Halkbank Esnaf Kredisi Gecikme

Volkan
23 Mayıs 2023 22:32

Zonguldak esnaf kefaletten 500 bin TL kredi başvurusu yaptım. Dosyam Zonguldak Halkbank şubesine gönderildi. Yaklaşık 3 ay oldu hala tarafıma dönüş yapılmadı. Tır şoförüyüm, aracım arıza yaptı. Çok mağdur durumdayım. Sorunun bir an önce çözülmesini rica ediyorum. Çalışamaz duruma geldim, çok mağdur durumdayım.

30 Mayıs 2023 13:29

Yaklaşık 10 gün önce Halkbank için buraya şikayette bulunmuştum beni aramayan Halkbank hemen ertesi gün bana dönüş yaptı. Ama bu sefer de ikinci kefilimde sıkıntı olduğunu söylediler. Ama ben sadece 1 adet kefil bulabiliyorum 2 kefili bulamıyorum 2 milyonluk aracımı ipotek veriyorum 1 adet kamu çalışanı kefil gösteriyorum Özel sektör veya emekli kabul etmiyor. Her yerde esnafın yanında olduğunun reklamını yapan Halkbank benden illa iki kefil olması için diretiyor kamu çalışanı kefil bulamıyorum. Bu yüzden kredimi kullanamıyorum. Esnaf kefalette bu konuda yardımcı olmuyor

24 Mayıs 2023 09:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

24 Mayıs 2023 09:27

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

İslam
07 Haziran 2023 18:49