İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Esnaf Kredisi Çekmiştik 2022 De Yeniden Faiz Ayarlanmış

15 Mayıs 2024 10:43

2022 yılında Halkbank'tan esnaf kredisi kullanmıştım. Kredilerimi düzenli olarak ödüyorum, 2027 yılında bitiyor. Şimdi taksitlerimde ciddi bir yükselme olmuş. Normalde her taksitte rakam düşerken, şimdi yükselmeye başlamış. Esnaf kooperatifini aradığımda faizlerin değiştiğini belirttiler. Ben krediyi çekerken zaten çekilen paranın faizini kabul etmiştim ve farkını yatırıyordum. Böyle geriye dönük bir güncelleme olmamalı. Yeni kredi çeken kişiye artık faizler yükseldi diye bilirsiniz ama eski çeken bir kişiye neden yükseltiyorsunuz? O zaman kimse kredi çekmesin. Her yıl banka ihtiyacına göre faizleri yükseltsin. Biz deprem bölgesindeyiz, Gaziantep'teyiz. Biz esnaflara destek diye kredi verildi. Şimdi fazlasıyla alınıyor, çok yazık. Haklarımın iade edilmesini ve ilk anlaşmamızın devam edilmesini rica ediyorum.

profile profile
16 Mayıs 2024 12:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Mayıs 2024 16:43

Dönüş yapan olmadı

27 Mayıs 2024 16:49

01 Ağustos 2024 15:58
Halkbank Esnafın Sırtına Bir Yük Daha Bindirdi.
Halkbank Esnafın Sırtına Bir Yük Daha Bindirdi.

İlknur
14 Mayıs 2024 19:15
Halkbank Esnaf Kefalet Kredi Taksiti Faiz Artırımı
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 22:19
Halkbank Esnaf Sanatkarlar Kredi Si Artışı Haksız Dır

30 Mayıs 2024 23:52

Halkbank Esnaf Destek Kredilerinin Oranlarını Yükseltti!

16 Mayıs 2024 14:44
Halkbank Esnaf Destek Kredilerinin Oranlarını Yükseltti!

Halkbank Kategorileri