Halkbank Borç Taksitlendirmeyi İptal Edemiyorum.

30 Haziran 2024 04:23966

Kredi kartımdan borç taksitlendirme yapmıştım üzerinden 3 gün geçti ancak faizi çok bulduğum için 3. Günün sonunda borç taksitlendirmeyi iptal etmek istedim. Borç taksitlendirme yaparken 14 gün içerisinde cayabilirsiniz denmişti ve bende buna güvenerek yaptırmıştım zaten. Ancak iptal için müşteri hizmetlerini aradığımda bana bunun mümkün olmadığını ve eğer bu işlemi iptal edersem borcun tamamını tek ekstreye yansıtacaklarını söylediler. Açıkçası bu durum beni çok şaşırttı ve üzdü. Yıllardır müşterisi olduğum banka böyle olmamalıydı. Eğer sorunuma çözüm bulunamazsa, borcu ödedikten sonra tüm kartlarımı ve yatırım hesaplarımı kapatacağım. Bu konuda acil dönüş bekliyorum. Saygılar.

1 Temmuz 2024 08:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

1 Temmuz 2024 10:08

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

15 Aralık 2024 03:53

Sorun halloldu mu?

Halkbank Kredi Kartı Limiti

23 Kasım 2023 09:571.937

"Sorunum kısa sürede çözüldü. Çok teşekkür ederim."

11 Kasım 2024 20:13773

05.10.2024 tarihinde aracıma sigorta yaptırdım. Sigortayı acente aracılığıyla taksitli şekilde yaptım. Birkaç gün sonra ...

Öne ÇıkanKonular

Halkbank Kategorileri