Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Halkbank Basit İşlemler İçin Şubeden Şubeye Yönlendiriyor

17 Temmuz 2024 00:26

16.07.2024 tarihinde kredili bakiye hesabımı kapattırmak için Ankara-Şentepe şubesine gittim. Hesabımın herhangi bir faiz borcu ya da eksi hesabı olmamasına rağmen, hesabımı müşterisi olduğum şubeye gitmediğim için kapatmadılar. İş yoğunluğundan dolayı dar vaktimin içinde yakın olan o şubeye gittim. Yardımcı olmak yerine beni müşterisi olduğum şubeye yönlendirdiler. İmkanımın, zamanımın ve vasıta olmadığını düşünürsek, çok basit bir işlem için vatandaşı o şubeden diğer şubeye göndermeleri eski çağlarda kalmış bir davranış olarak anımsıyorum. Farklı bir ile taşınmış olsam nasıl olacaktı, bu sistemi merak ediyorum. Diğer devletlerde özel bankalar bu işlemi mobil uygulama ve müşteri temsilcisi ile saniyeler içerisinde yaparken, Halkbank vatandaşı çağ dışı uygulamalarla karşı karşıya bırakıyor.

17 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 9 saat sonra)

19 Temmuz 2024 13:56
24 Temmuz 2024 09:31

Şikayetim Halkbank Genel Müdürlükten arayan bir personel yardımıyla son buldu. Keşke bazı işlemler şikayete gerek kalmadan yapılmış olsa. Banka personelleri neden uğraşmak istiyorlar anlamış değilim.

27 Mayıs 2024 23:36
Okan sonuçtan memnun

18 Temmuz 2024 22:05
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 17:44

Birsen
05 Nisan 2024 12:52
Halkbank Hesabım Olmadığı Halde İzinsiz Kart Gönderimi Yaptı
Halkbank Hesabım Olmadığı Halde İzinsiz Kart Gönderimi Yaptı
Adnan sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 13:17
"Teşekkür ederim"
Halkbank Hesap Kapatamamak, Hesabımı Kapatamıyorum.

Halkbank Kategorileri