Grundig Ürün Sıfır Diye Gönderiyorlar Çizik Paneli

03 Nisan 2024 18:32

Grundig kurutma makinesi, sıfır olarak satın alınan ürün 2 Nisan 2024 tarihinde tarafımıza teslim edildi. Teslimat sonrası yaptığımız kontrolde, ürünün panel kısmında çizikler olduğunu fark ettik. Bugün yetkili servisten gelen teknik personel, panelin çizik olduğunu teyit etti ve istememiz durumunda panelin tamamen değiştirilebileceğini belirtti. Sıfır alınan ve çizik çıkan bir makinenin tamir edilmesini kabul etmek istemiyoruz. Sürekli olarak bu makine ve Grundig firmasıyla yaşadığımız sorunlardan dolayı çok rahatsızız ve pişmanlık duyuyoruz. Ürünün aldığımız andaki durumunu gösteren videolar mevcuttur.

27 Haziran 2024 00:52

1.5 yıl önce aldığımız kurutma makinesi paslanmadan dolayı değişim süreci oldu 2. Gelen makine panel komple çizik oldu daha sonra yine değişim kararı verdiler 3. Gelen bugün 25 haziranda gelen makine ise yan tarafında göçük olarak geldi sürekli aradığım halde artık bıktık her gelen ürün problemli sorunlu ve karşımızda sorunu çözecek bir yetkili bulamıyoruz artık yarından itibaren süreci ticaret mahkemesine taşıyacağım

26 Haziran 2024 19:08

Merhaba sizden 1.5 yıl önce kurutma makinesi aldık Grundig marka ancak makinemiz durduğu yerde sağ kapağında çürüme ve paslanma meydana geldi ürünün yenisiyle değişimine karar verdiler gelen ürünün de komple ön panel kısmı çizik geldi bu ürünün de değişimine karar verdiler bugün gelen ürünün de yan tarafında göçük olmuş şekilde geldi artık biz bu süreçten müşteri olarak çok sıkıldık ve 2 yıldan beri ürün kullanmıyoruz tarafınızdan sürekli mağduriyet yaşıyoruz bıktık nereden bulaştık Grundig markasına hizmet almadığımız ürün için 2 yıldan beri bekliyoruz müşteri memnuniyeti Yok sizde

03 Nisan 2024 18:48 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

05 Nisan 2024 16:40

Bir günlük daha yeni açılmış kusurlu ürünü firma tarafıma teslim etti ve şu anda hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti için ilgilenmiyorlar gerekli yerlere başvurumu yaptım kesinlikle artık uzak duracağım bir marka

Ayıplı Kurutma Makinesi İçin Yeni Ürün Talebim Karşılanmıyor, Mağdur Ediliyorum

01 Ekim 2025 22:11
ayipli-kurutma-makinesi-icin-yeni-urun-talebim-karsilanmiyor-magdur-ediliyorum-3.jpg
ayipli-kurutma-makinesi-icin-yeni-urun-talebim-karsilanmiyor-magdur-ediliyorum-2.jpg
ayipli-kurutma-makinesi-icin-yeni-urun-talebim-karsilanmiyor-magdur-ediliyorum-1.jpg

Kurutma Makinesi Sürekli Arızalı, Sorunum Çözülemiyor

Hilal
13 Ekim 2025 02:16
kurutma-makinesi-surekli-arizali-sorunum-cozulemiyor-1.jpg
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Kabus: Sürekli Açılan Kapak Sorunu

Hakan
20 Ocak 2025 15:48
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
03 Ağustos 2024 16:25
Grundig Yetkili Servisin Vurdumduymazlığı
Grundig Yetkili Servisin Vurdumduymazlığı
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
12 Mart 2024 19:43